Υπό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά στο Μελισσουργό
Τέθηκε υπό έλεγχο η πυρκαγιά που ξέσπασε τις μεσημβρινές ώρες στην αγροτική περιοχή της Τ.Κ. Μελισσουργού και επεκτάθηκε στην αγροτική περιοχή της Τ.Κ. Μαραθούσας .
Στην επιχείρηση έλαβαν μέρος ισχυρές δυνάμεις του Πυροσβεστικού Σώματος και πολλαπλά εναέρια μέσα.
Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ενεργοποίησε όλα τα απαραίτητα μέσα και σε συνεργασία με τους Δήμους Πολυγύρου και Αριστοτέλη συνέβαλαν στη διαχείριση του συμβάντος.
Ευχαριστούμε πολύ για τη συμβολή τους πυροσβέστες, εθελοντές και αγρότες, όπως επίσης και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου για την παρουσία του στο πεδίο των επιχειρήσεων.


To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.