Χαλκιδική: Θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Νικόλαο – Ένας νεκρός και μία τραυματίας
Ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα έλαβε χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου (5/4) στην επαρχιακή οδό Μουδανιών – Σάρτης, έξω από το χωριό Άγιος Νικόλαος στη Χαλκιδική, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό ενός 33χρονου και τον τραυματισμό μιας αστυνομικού.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, λίγο πριν το δυστύχημα, ο 33χρονος και ένας άλλος άνδρας είχαν εμπλακεί σε καβγά στην άκρη του δρόμου. Στο σημείο είχε κληθεί αστυνομικός για να επιληφθεί του συμβάντος. Ένας 62χρονος οδηγός διερχόμενου οχήματος παρέσυρε τους δύο άνδρες και την αστυνομικό. Ο 33χρονος κατέληξε, ενώ η αστυνομικός τραυματίστηκε. Ο 62χρονος οδηγός του οχήματος συνελήφθη και εξετάζεται από την αστυνομία.
Οι συνθήκες του δυστυχήματος παραμένουν υπό διερεύνηση από το Αστυνομικό Τμήμα Σιθωνίας.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







