“ΜΠΛΕ” ομαδική εικαστική έκθεση του ΣΚΕΤΧ
Η ομαδική εικαστική έκθεση του ΣΚΕΤΧ με τίτλο “ΜΠΛΕ”, ξεκινάει στις 9 Μαΐου!
53 καλλιτέχνες μας προσκαλούν να γνωρίσουμε τις ΜΠΛΕ ιστορίες μέσα απο τις μοναδικές δημιουργίες τους.
Στα έργα των συμμετεχόντων εικαστικών δημιουργών κυριαρχεί το μπλε χρώμα,σε όλες του τις αποχρώσεις,και σε συνδυασμό με το μαύρο και το λευκό αποτυπώνουν αυτό που θέλουν να εκφράσουν και να μοιραστούν με το κοινό.
Το μπλε θεωρείται το χρώμα της αρμονίας, της γαλήνης, της εμπιστοσύνης, της ελευθερίας, της ειλικρίνειας, αλλά και της απόστασης.
Διάρκεια έκθεσης 9-16 Μαΐου 2025.
Ώρες λειτουργίας 7-10μμ.
Αίθουσα Συλλόγου Καλλιτεχνών Εικαστικών Τεχνών Χαλκιδικής (Εμμανουήλ Παππά 27-περιοχή Κέντρου Νεότητας Πολυγύρου)

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.