Κακοκαιρία: Συστάσεις στους πολίτες από την Πολιτική Προστασία
Συστάσεις στους πολίτες από την Πολιτική Προστασία ενόψει της κακοκαιρίας που αναμένεται την Κυριακή – Το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ κάνει λόγο για ισχυρά καιρικά φαινόμενα
Νέο κύμα κακοκαιρίας αναμένεται να πλήξει το επόμενο εικοσιτετράωρο αρκετές περιοχές της χώρας. Από την πλευρά της, η Πολιτική Προστασία εφιστά την προσοχή των πολιτών.
Να υπενθυμίσουμε πως νωρίτερα το μεσημέρι του Σαββάτου (24/5), η ΕΜΥ εξέδωσε έκτακτο δελτίο, στο οποίο προειδοποιεί για επιδείνωση του καιρού από αύριο, κυρίως στην κεντρική και τη βόρεια Ελλάδα, με ισχυρά και έντονα φαινόμενα.
Αναλυτικότερα, μέχρι το πρωί της Δευτέρας προβλέπονται κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες:
- Στη Στερεά, τη Θεσσαλία και τη βόρεια Εύβοια από νωρίς το απόγευμα και μέχρι και το βράδυ.
- Στην κεντρική Μακεδονία από νωρίς το απόγευμα και μέχρι αργά τη νύχτα.
- Στις Σποράδες τις βραδινές – νυχτερινές ώρες.
- Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και το βορειοανατολικό Αιγαίο

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






