Η Νατάσα Θεοδωρίδου επιστρέφει στη Χαλκιδική για μια μοναδική καλοκαιρινή συναυλία
Μία από τις πιο αγαπημένες ερμηνεύτριες του ελληνικού τραγουδιού, η Νατάσα Θεοδωρίδου, επιστρέφει και φέτος στη Χαλκιδική, ανανεώνοντας το καθιερωμένο καλοκαιρινό της ραντεβού με το κοινό. Το Σάββατο 25 Ιουλίου 2026, το Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών αναμένεται να γεμίσει μουσική, συναίσθημα και μεγάλες επιτυχίες, σε μια βραδιά που υπόσχεται να μείνει αξέχαστη.
Μαζί της θα βρίσκεται ο Χρήστος Τσιλόπουλος, ενώ οι δύο καλλιτέχνες θα παρουσιάσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια που έχουν σημαδέψει το ελληνικό πεντάγραμμο, αλλά και νέες επιτυχίες.
Η φετινή περιοδεία της Νατάσας Θεοδωρίδου εμπνέεται από το νέο της τραγούδι «Φορτηγό», μεταφέροντας επί σκηνής δυνατά συναισθήματα, ιστορίες αγάπης και τη χαρακτηριστική ερμηνευτική της δύναμη. Όπως αναφέρει και ο στίχος του τραγουδιού, «δεν χωρούν τα αισθήματά μου σε μια απλή βαλίτσα», έτσι και η συναυλία φιλοδοξεί να χωρέσει όλα όσα αγαπά το κοινό της.
Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει διαχρονικές επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια, σε ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο έρωτα, συγκίνηση, ρυθμό και διασκέδαση.
Η συναυλία αποτελεί μία από τις σημαντικότερες καλοκαιρινές μουσικές εκδηλώσεις στη Χαλκιδική και αναμένεται να προσελκύσει πλήθος θεατών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα.
Σάββατο 25 Ιουλίου 2026
Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών – Χαλκιδική
Νατάσα Θεοδωρίδου
Μαζί της ο Χρήστος Τσιλόπουλος

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







