Χαλκιδική: 16χρονος τραυματίστηκε κάνοντας θαλάσσιο δαχτυλίδι – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του παιχνιδιού
Σε ιδιωτική κλινική της Χαλκιδικής μεταφέρθηκε ένας 16χρονος ο οποίος τραυματίστηκε το βράδυ της Δευτέρας (14.07.2025) σε θαλάσσιο παιχνίδι.
Ο 16χρονος ενώ διασκέδαζε στο θαλάσσιο παιχνίδι τύπου δαχτυλίδι, στην περιοχή της Σίβηρης Χαλκιδικής τραυματίστηκε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην κλινική για να λάβει τις πρώτες βοήθειες.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό το πως το παιδί τραυματίστηκε. Η λιμενική αρχή των Νέων Μουδανιών συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του θαλάσσιου παιχνιδιού.
Ο άνδρας κατηγορείται για για παράβαση του άρθρου 314 του Π.Κ. (Απλή σωματική βλάβη από αμέλεια).
Την προανάκριση διενεργεί η Λιμενική Αρχή των Νέων Μουδανιών.

φωτο αρχείου
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


![[371422] Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ 19ΧΡΟΝΟΥ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΣΤΟ ΠΕΥΚΟΧΩΡΙ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑΣ](https://i0.wp.com/ergoxalkidikis.gr/wp-content/uploads/2024/12/lounapark.jpg?resize=150%2C150&ssl=1)




