Γιορτή της Τιμίας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου Γεροπλατάνου 30/8/2025
Έκθεση του συλλόγου μας Εικαστικών Τεχνών Πολιτισμού Βόρειας Χαλκιδικής.
Μια πολύ όμορφη εκδήλωση έλαβε χώρα σήμερα στον αύλειο χώρο του Ι.Ν.Αγίου Δημητρίου ,την διοργάνωση της οποίας είχε ο ιερέας του Kyprianos Strazerou .
Συμμετέχοντες σύλλογοι ήταν ο Πολιτιστικός Λαογραφικός σύλλογος “η Γαλάτεια ” με την εξαιρετική χορωδία του και ο δικός μας σύλλογος ο Σ.τ.Ε.Π. Β. Χαλκιδικής με έργα τέχνης εμπνευσμένα από την παράδοση και την λαογραφία της Β.Χαλκιδικής με θέμα: ” Θύμησες κι αναμνήσεις”.Στην έκθεση πήραν μέρος 30 μαθήτριες του Σ.τ.Ε.Π. Β. Χαλκιδικής.
Μια έκθεση που έχει κάνει το ταξίδι της, στην Παλαιόχωρα και στην Ιερισσό.
Στα πλαίσια του σκοπού μας για την προβολή της Β. Χαλκιδικής μέσα από την τέχνη μας, συνεχίζουμε να εμπλουτίζουμε την συλλογή των έργων τέχνης,με εικόνες από αξιοθέατα,την καθημερινότητα ,τα παλιά επαγγέλματα ,την παράδοση και να τα προβάλουμε.
Αυτό κάναμε και χθες στον Γεροπλάτανο.
Μια υπέροχη εκδήλωση,που άφησε πολύ όμορφες εντυπώσεις!
Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία τον πάτερ Κυπριανό.


















To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






