Ξεκίνησε η Δημοτική Αστυνομία στον Δήμο Σιθωνίας – Ορκίστηκαν οι πρώτοι αστυνόμοι
Με μια σημαντική εξέλιξη για την τοπική αυτοδιοίκηση, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των πρώτων δημοτικών αστυνομικών στον Δήμος Σιθωνίας, σηματοδοτώντας την έναρξη λειτουργίας ενός θεσμού που αναμένεται να ενισχύσει ουσιαστικά την καθημερινότητα πολιτών και επισκεπτών.
Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί ένα καθοριστικό βήμα για την εύρυθμη λειτουργία της περιοχής, καθώς η παρουσία της Δημοτικής Αστυνομίας έρχεται να καλύψει διαχρονικές ανάγκες σε ζητήματα τάξης, ελέγχου και οργάνωσης, ιδιαίτερα σε μια τουριστική περιοχή με αυξημένες απαιτήσεις.
Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος Ιωάννης Μαλλίνης, η σημερινή ημέρα αποτελεί ορόσημο για τον Δήμο, καθώς υλοποιείται ένα αίτημα που εκφραζόταν εδώ και χρόνια από την τοπική κοινωνία. Η νέα υπηρεσία αναμένεται να συμβάλει καθοριστικά στη βελτίωση της καθημερινότητας, ενισχύοντας την ασφάλεια, την τάξη και την ποιότητα ζωής.
Παράλληλα, εκφράζεται η βεβαιότητα ότι οι νέοι δημοτικοί αστυνόμοι θα ανταποκριθούν με υπευθυνότητα και επαγγελματισμό στα καθήκοντά τους, λειτουργώντας προς όφελος του συνόλου.
Η δημιουργία της Δημοτικής Αστυνομίας εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ενίσχυσης των δομών και του ανθρώπινου δυναμικού του Δήμου, με τη διοίκηση να συνεχίζει, όπως τονίζει, με συνέπεια την υλοποίηση παρεμβάσεων που απαντούν σε πραγματικές ανάγκες της κοινωνίας.



To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







