Χαλκιδική: Προειδοποίηση για κεραυνούς και υψηλό κίνδυνο πυρκαγιάς την Πέμπτη
Προειδοποίηση προς πολίτες και επισκέπτες απευθύνει ο δήμος Κασσάνδρας για αύριο, Πέμπτη 9 Ιουλίου, καθώς σύμφωνα με την Πολιτική Προστασία αναμένεται αυξημένη κεραυνική δραστηριότητα κυρίως από τις 6 έως τις 11 το πρωί.
Παράλληλα, ο δείκτης επικινδυνότητας για εκδήλωση πυρκαγιάς βρίσκεται στην κατηγορία 3 (υψηλή). Ο δήμος καλεί τους πολίτες να αποφύγουν υπαίθριες δραστηριότητες κατά τη διάρκεια των φαινομένων, να μην πραγματοποιούν εργασίες που μπορεί να προκαλέσουν φωτιά και να μην πετούν αναμμένα τσιγάρα. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης οι πολίτες μπορούν να καλούν το 112 ή το 199.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







