Σε πλήρη ετοιμότητα η Αστυνομία στη Χαλκιδική για τον Άγιο Μάμα – Αυξημένα μέτρα για την ασφάλεια των πολιτών
Με αυξημένα μέτρα και έντονη παρουσία στους δρόμους της Χαλκιδικής, η Ελληνική Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός για την κορύφωση των εκδηλώσεων του Αγίου Μάμαντος, που ξεκίνησαν στις 28 Αυγούστου.
Αστυνομικοί και τροχονόμοι από τις υπηρεσίες της Χαλκιδικής βρίσκονται σε καίρια σημεία, με στόχο την ασφαλή μετακίνηση κατοίκων και επισκεπτών, τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας και την αποτροπή εγκληματικών ενεργειών.
Ιδιαίτερη βαρύτητα δίνεται στην οδική ασφάλεια, καθώς η προσέλευση επισκεπτών αναμένεται αυξημένη λόγω των εκδηλώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, συμμετέχουν μεταξύ άλλων το Τμήμα Τροχαίας Μουδανιών, το Τμήμα Τροχαίας Πολυγύρου, το Αστυνομικό Τμήμα Μουδανιών και η ΟΕΠΤΑ.
Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κεντρικής Μακεδονίας επισημαίνει ότι οι αστυνομικοί της Χαλκιδικής παραμένουν δίπλα στους πολίτες και τους επισκέπτες, συμβάλλοντας στην ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.


To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







