Χαλκιδική: Στα χέρια της ΟΠΚΕ δύο ύποπτοι με κάνναβη και εξοπλισμό διακίνησης
Στη σύλληψη τριών ανδρών προχώρησαν το βράδυ της 15ης Ιουλίου 2026 οι αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Χαλκιδικής στην παραλία της Φούρκας Χαλκιδικής.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Policenet.gr , oι συλληφθέντες, αντιλαμβανόμενοι τον επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, επιχείρησαν να πετάξουν στο σκοτάδι ένα βάζο και ένα τσαντάκι.
Από την έρευνα των αστυνομικών εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά 126 γραμμάρια κάνναβης, δύο ψηφιακές ζυγαριές ακριβείας, νάιλον σακουλάκια συσκευασίας, 4 κινητά τηλέφωνα καθώς και το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στην αρμόδια δικαστική αρχή.
Η συνεχή παρουσία της ΟΠΚΕ στις τουριστικές περιοχές της Χαλκιδικής συνεχίζει να παράγει σημαντικά αποτελέσματα για την ασφάλεια των πολιτών και των επισκεπτών.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







