νεοναζί πίσω από τις δολοφονίες δολοφονίες Τούρκων και Ελλήνων

Τρεις νεοναζί, δύο άνδρες και μία γυναίκα, που καταζητούνταν εδώ και 15 χρόνια, φαίνεται να βρίσκονται πίσω από τις δολοφονίες οκτώ Τούρκων και Ελλήνων ιδιοκτητών καταστημάτων στην Γερμανία. “Υπάρχουν αρκετά στοιχεία που δείχνουν ότι οι φόνοι μπορεί να είναι δουλειά μιας ακροδεξιάς ομάδας”, ανέφεραν εισαγγελείς στην Καρλσρούη.
Μία γυναίκα έχει ήδη

προφυλακιστεί και είναι πιθανό να καταδικαστεί για δολοφονία. Οι δύο άνδρες, οι οποίοι επίσης είναι ύποπτοι για τη ληστεία μιας τράπεζας, βρέθηκαν νεκροί σε ένα καμένο τροχόσπιτο αυτήν την εβδομάδα. Οι αρχές εκτιμούν ότι πρόκειται για αυτοκτονία.

Οι δολοφονίες των ιδιοκτητών καταστημάτων από το 2000 έως το 2006, απασχολούσαν τη γερμανική αστυνομία επί χρόνια και είχαν δημιουργήσει φόβο στις μειονότητες. Τα θύματα είχαν πυροβοληθεί στο κεφάλι, ενώ βρίσκονταν στο κατάστημά τους.
Οι τρεις ύποπτοι είχαν εξαφανιστεί το 1998, όταν η αστυνομία ήταν έτοιμη να τους συλλάβει για την τοποθέτηση δύο βομβών, οι οποίες δεν εξερράγησαν. Σύμφωνα με τους ομοσπονδιακούς εισαγγελείς στην Καρλσρούη, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε για τις δολοφονίες των καταστηματαρχών βρέθηκε στο διαμέρισμα ενός εκ των δύο ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί στο τροχόσπιτο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: