Πλατινί: «Θα με ξεπεράσει ο Μέσι»


Ο πρόεδρος της UEFA, Μισέλ Πλατινί, τόνισε ότι ο Λιονέλ Μέσι θα ξεπεράσει το ρεκόρ του των τριών συνεχόμενων βραβείων «χρυσής μπάλας».


Ο Πλατινί βραβεύτηκε από την Gazzetta dello Sport και αναφέρθηκε στον άσο της Μπαρτσελόνα, εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι θα καταφέρει να πάρει περισσότερες από
τρεις συνεχόμενες φορές τη «χρυσή μπάλα». Ο Αργεντινός έχει δύο συνεχόμενες και ήδη ο πρόεδρος της UEFA νιώθει το ρεκόρ του να απειλείται!

«Ο Μέσι θα ξεπεράσει το ρεκόρ μου. Το θεωρούσα το καλύτερο δυνατό, αλλά οι εποχές έχουν αλλάξει. Αυτός πήγε στην Μπαρτσελόνα όταν ήταν δεκατριών, ενώ εγώ πήγα στη Γιουβέντους στα 27».

Στη συνέχεια ο Πλατινί άφησε και την… αιχμή του για τον ομόλογό του στη FIFA Ζεπ Μπλάτερ, τονίζοντας πως απέρριψε την ιδέα του για χρήση βοηθών διαιτητών στις γραμμές της εστίας των τερμάτων, επειδή δεν ήταν δικά του! «Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι ανθρώπινο, όχι τεχνολογικό. Οι διαιτητές πρέπει να βοηθούνται όταν κάνουν λάθη. Με 40 χρόνια ζωής αφιερωμένα στο ποδόσφαιρο πιστεύω ότι ένας διαιτητής δεν φτάνει και δύο βοηθοί στα τέρματα μπορούν να τον βοηθήσουν», πρόσθεσε.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: