«Εμπλοκή» προέκυψε με την παράδοση του ηγούμενου Εφραίμ,
«Εμπλοκή» προέκυψε με την παράδοση του ηγούμενου Εφραίμ, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος για την υπόθεση της ανταλλαγής ακινήτων της Μονής Βατοπεδίου με το ελληνικό δημόσιο.
Παρά τις διαβεβαιώσεις της αδελφότητας του Αγίου Όρους ότι θα παραδοθεί μέσα στην ημέρα, νωρίτερα έγινε γνωστό από τον γιατρό στο Κέντρο Υγείας στις Καρυές ότι ο ηγούμενος εμφάνισε λοίμωξη και νοσηλεύεται με πυρετό.
Στη Μονή έσπευσε εισαγγελέας με αστυνομική δύναμη και αφού ο γιατρός έκρινε ότι ο
ηγούμενος δε μπορεί να μετακινηθεί, ο ηγούμενος συνελήφθη και θα παραμείνει φρουρούμενος στο κελί του στη Μονή μέχρι να αναρρώσει.
ηγούμενος δε μπορεί να μετακινηθεί, ο ηγούμενος συνελήφθη και θα παραμείνει φρουρούμενος στο κελί του στη Μονή μέχρι να αναρρώσει.
Ο δικηγόρος του ηγούμενου Εφραίμ κ. Χαραλαμπάκης μιλώντας στο Mega εξήγησε ότι εντός δύο, το πολύ τριών, ημερών θα παραδοθεί τονίζοντας ότι χρειάζεται να βελτιωθεί η κατάσταση της υγείας του αλλά και να οργανώσει τα της απουσίας του.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.