ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ

Με στόχο να έρθουν οι μικροί και μεγάλοι δημότες της Σιθωνίας σε επαφή με το θέατρο, η Δημοτική  Κοινωφελής Επιχείρηση Σιθωνίας θέτει τις βάσεις για την ανάπτυξη του θεσμού «Θεατρικό Ημερολόγιο».

   Ο πρώτος μήνας κατά τον οποίο ξεκίνησε πιλοτικά το πρόγραμμα είναι ο
«Θεατρικός Δεκέμβρης». Στις πρώτες παραστάσεις που δόθηκαν το Σαββατοκύριακο στον Άγιο Νικόλαο, στη Σάρτη και στη Συκιά, η συμμετοχή ήταν εντυπωσιακή! Σημαντική ήταν η στήριξη που προσέφεραν στη Δημοτική Επιχείρηση, τα Δημοτικά Σχολεία Αγ.Νικολάου, Σάρτης και Συκιάς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σάρτης. theatro002.jpg«Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την αποδοχή των συνδημοτών μας της συγκεκριμένης πολιτιστικής πρότασης και θα συνεχίζουμε πιο δυναμικά τους επόμενους μήνες φέρνοντας στη Σιθωνία πολλές και ενδιαφέρουσες θεατρικές παραστάσεις που θα αφορούν μικρούς και μεγάλους» ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης κ.Νίκος Χριστοδούλου.

   Η επόμενη θεατρική παράσταση «Παπαδιαμάντη Χριστούγεννα» είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011, στις 19.00 μ.μ. στο Δημοτικό Σχολείο Νικήτης με τη στήριξη του Συλλόγου Διδασκόντων.

Απάντηση