κινητό τηλέφωνο με διάρκεια μπαταρίας.. 15 χρόνων

Δεδομένου ότι τα κινητά τηλέφωνα γίνονται όλο και πιο hi-tech, οι κατασκευαστές μπαταριών δίνουν αγώνα δρόμου για να καταφέρουν να χορτάσουν τα κυριολεκτικά αδηφάγα smartphones. Ωστόσο, το SpareOne έρχεται να πάει κόντρα στο κύμα αυτό. Τρέχει με μία παραδοσιακή
μπαταρία ΑΑ και αξιώνει ότι μπορεί να κρατήσει φορτισμένο μέχρι και 15 χρόνια.

Το νέο τηλέφωνο – παρουσιάστηκε στην Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας αυτή την εβδομάδα – έχει σχεδιαστεί ως ένα «εφεδρικό» τηλέφωνο που μπορεί να κρατήσει κανείς στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου του για κάποιες έκτακτες ανάγκες. Η όλη ιδέα είναι ότι μπορείτε να το κρατήσετε εκεί, δίχως να ανησυχείτε για το αν θα παραμείνει φορτισμένο ή όχι.

Πολλά σύγχρονα κινητά χάνουν την ενέργεια η οποία είναι αποθηκευμένη στην μπαταρία τους, ακόμα και αν έχουν απενεργοποιηθεί. Οι κατασκευαστές, όμως, του SpareOne το χαρακτηρίζουν ιδανικό για την αποθήκευση στο αυτοκίνητο για περιπτώσεις που παραστεί ανάγκη ή για όλους εκείνους που προτιμούν να ταξιδεύουν σε απομονωμένες περιοχές.  

Το SpareOne μπορεί να προγραμματισθεί ώστε να παρέχει άμεση και γρήγορη πρόσβαση σε προ-επιλεγμένους αριθμούς, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης. Αυτή η μονή μπαταρία, από την άλλη, προσφέρει χρόνο ομιλίας μέχρι και 10 ωρών.

Η συσκευή είναι επίσης σε θέση να μεταδίδει αυτόματα τη θέση της μέσω του mobile ID της, διαθέτει ενσωματωμένο φακό, ενώ στην συσκευασία περιέχεται και η AA μπαταρία της. Τέλος η τιμής του κινητού θα είναι μόλις 38€.proho

Απάντηση