Παντρεύτηκε την φίλη του την ημέρα της.. κηδεία της

Την απεριόριστη αγάπη που ένιωθε για τη νεκρή αγαπημένη του θέλησε να εκφράσει με έναν ακραίο τρόπο ένας άντρας από την Ταϊλάνδη. Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο…

Παντρεύτηκε την φίλη του την ημέρα της κηδεία της (2)
Ο Chadil Deffy και η Sarinya Anne Kamsook τα τελευταία 10 χρόνια ήταν ένα πολύ αγαπημένο ζευγάρι που σχεδίαζε να παντρευτεί μόλις Chadil τελείωνε τις σπουδές του. Ένα τραγικό γεγονός όμως τους άλλαξε τα σχέδια. Η Sarinya σκοτώθηκε την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς σε τροχαίο.
Παρά το τραγικό γεγονός, την ημέρα της κηδείας της 29χρονης, ο Chadil Deffy είχε οργανώσει μια ξεχωριστή τελετή. Αποφάσισε να την παντρευτεί, έστω και την ύστατη στιγμή, φορώντας της ένα δαχτυλίδι κατά τη διάρκεια της κηδείας της.
Η κίνησή του αυτή ήταν λογικό να προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις καθώς από αρκετούς θεωρήθηκε “περίεργη” ενώ άλλοι εξέφρασαν τη συμπάθειά τους στο πρόσωπό του και θαύμασαν την αγάπη που της είχε.
Παντρεύτηκε την φίλη του την ημέρα της κηδεία της (3)
“Δεν τη γνώριζα, αλλά στις φωτογραφίες σας, φαίνεται τόσο νέα και γεμάτη ζωή. Δεν μπορώ να φανταστώ πώς αισθάνεστε μετά το θάνατό της. Ήταν μια πολύ συγκινητική κίνηση αγάπης αυτό που έκανες. Σε κάνει να σκέφτεσαι ξανά τι έχει σημασία στη ζωή και να επανεξετάζεις όσα θεωρείς δεδομένα”, έγραψε μια χρήστης του Facebook στη σελίδα του Chadil.


Απάντηση