Λουκέτο στο Ster Cinemas City Gate

Η Ster Cinemas τονίζει ότι θα συνεχίσει την ανάπτυξη των πολυκινηματογράφων, ενώ στόχος παραμένει η καινοτομία, η αναβάθμιση και η βελτίωση των υπηρεσιών
Την αποχώρησή της από το εμπορικό κέντρο City Gate στη Θεσσαλονίκη ανακοίνωσε με μια λιτή ανακοίνωση η εταιρεία Ster Cinemas Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι Θεσσαλονικείς θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν από την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου την εμπειρία των Ster Cinemas μόνο στο εμπορικό κέντρο Μακεδονία στην Πυλαία.

«Οι κινηματογραφικές βραδιές στις αίθουσες του εμπορικού κέντρου City Gate στη

δυτική μεριά της πόλης αποτελούν μια όμορφη ανάμνηση», αναφέρει η Ster Cinemas. Τονίζει, δε, η εταιρεία θα συνεχίσει την ανάπτυξή της ενώ στόχος παραμένει η καινοτομία, η αναβάθμιση και η βελτίωση των υπηρεσιών.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα Ster Cinemas «είναι ελληνική εταιρεία και συμμεριζόμενα τις δύσκολες μέρες έχουν προχωρήσει στη μοναδική προσφορά της μείωσης του εισιτηρίου στα 6,50 ευρώ με πρώτο σταθμό τη Θεσσαλονίκη, όπου η ανταπόκριση του κοινού είναι εντυπωσιακή.

Το Ster City Gate άνοιξε τις πύλες του το 2005 και ήταν ο δεύτερος πολυκινηματογράφος Ster που λειτούργησε στη Θεσσαλονίκη μετά από αυτόν του εμπορικού κέντρου Μακεδονία στην Πυλαία. Με οκτώ αίθουσες ήταν και ο μοναδικός πολυκινηματογράφος στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι 25 εργαζόμενοι στο Ster City Gate θα μεταφερθούν στον πολυκινηματογράφο Ster Μακεδονία.

Απάντηση