Ένα ρομποτάκι που ειδοποιεί με μυρωδιές..

Λίγους μήνες πριν, είχαμε αναφερθεί στο Olly, μία μικρή USB-powered συσκευή που μετατρέπει τις διάφορες online ειδοποιήσεις σας, όπως μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, tweets και Facebook μηνύματα σε μυρωδιές.

Σχεδιασμένο από την Mint Digital Foundry, ήταν σίγουρα μία αρκετά

καινοτόμα και έξυπνη ιδέα, δίχως όμως ακόμα να είναι ένα  εμπορικά διαθέσιμο προϊόν. Τώρα το Olly έχει κάνει ένα βήμα πιο κοντά στο να γίνει πραγματικότητα μιας και δημοσιεύτηκε στο Kickstarter. Η ομάδα επιδιώκει να συγκεντρώσει 27.000 ευρώ μέσω των pledges, για να καταφέρει να το υλοποιήσει.

Κάθε συσκευή Olly περιέχει ένα μικρό δίσκο, τον οποίο και μπορείτε να γεμίσετε με όποιο αιθέριο έλαιο ή άρωμα εσείς επιθυμείτε. Στη συνέχεια μέσω ρυθμίσεων από το πρόγραμμά του στον υπολογιστή, μπορείτε να επιλέξετε ποια μυρωδιά θα αναδύεται, ανάλογα με το ποια ειδοποίηση θα λαμβάνετε. Ένα tweet από την κοπέλα σας, δηλαδή θα μπορείτε να το μυρίζετε από μακριά ότι σας ήρθε.

Θα παραμείνει στο Kickstarter μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου. Αν ποντάρετε 50 δολάρια ή περισσότερο και το ποσό-στόχος επιτευχθεί, τότε θα αποκτήσετε μία συσκευή.  Δείτε το παρακάτω βίντεο για περισσότερες πληροφορίες.
 

Απάντηση