Η μαφία της Θεσσαλονίκης «ντρίπλαρε» και τον Ντέμη

Ο πρώην πρόεδρος και παίχτης της ΑΕΚ, αλλά και ο υπεύθυνος ασφαλείας της ΠΑΕ και αργότερα της Group Eleven, περιλαμβάνονται στην δικογραφία της υπόθεσης των εκβιαστών
Σύμφωνα με όσα γράφει την Παρασκευή το Εθνος, που δημοσιεύει το πλήρες περιεχόμενο της δικογραφίας, ο γνωστός πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Ντέμης Νικολαΐδης προκύπτει ότι μιλά συχνά με τον Αλέξανδρο Μελέτη (έναν από τα αδέρφια-μπράβους που πουλούσαν προστασία σε μαγαζιά της συμπρωτεύουσας), ο οποίος τον αποκαλεί «Κοντό» ή «Ντέμη».
Από τον συνδυασμό των
τηλεφωνικών επικοινωνιών μεταξύ του Αλέξανδρου Μελέτη με τους Ιωάννη Καπογιάννη και τον Ντέμη Νικολαΐδη προέκυψε συμπερασματικά ότι ο ποδοσφαιριστής τον Αύγουστο του 2010 δανείστηκε από τον Μελέτη το χρηματικό ποσό των 350.000 ευρώ καταβάλλοντας μηνιαίως δόση ύψους 51.800 ευρώ που αντιστοιχούσε σε τόκους και μέρος του κεφαλαίου.
Το αρχικό μηνιαίο επιτόκιο του δανεισμού ανερχόταν σε 10%. Λόγω της συνέπειας του Νικολαΐδη στην αποπληρωμή των δόσεων, το επιτόκιο διαμορφώθηκε σε 6,5%. Συνολικά ο Νικολαΐδης για το ποσό των 350.000 ευρώ επέστρεψε το ποσό των 620.000 ευρώ.
Επίσης ζήτησε εκ νέου δάνειο αγνώστου χρηματικού ποσού, μεγαλυτέρου από το προηγούμενο, δίχως να διαπιστωθεί η συνομολόγησή του.
* Σημειώνεται ότι όπως έγραφε η Goalnews τον Ιούνιο του 2009, ο Γιάννης Καπογιάννης ήταν υπεύθυνος ασφαλείας της ΑΕΚ επί των ημερών Νικολαΐδη, ο οποίος εκδιώχθηκε από την ΠΑΕ όταν ήρθε στο προσκήνιο ο Ντούσαν Μπάγιεβιτς. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, δεν έμεινε άνεργος, καθώς άμεσα προσελήφθη στο ίδιο πόστο (υπεύθυνος ασφαλείας) στην Group Eleven, την εταιρεία μάνατζερ συμφερόντων Νικολαΐδη · Ζήκου, που ασχολείται τόσο με το ποδόσφαιρο όσο και με τα καλλιτεχνικά.

Απάντηση