Μήνυση κατά της Τουρκίας για τις πυρκαγιές
Οι δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού της ΤουρκίαςΜεσούτ Γιλμάζ, περί διάθεσης μυστικών κονδυλίων για φωτιές την περίοδο που πρωθυπουργός της χώρας ήταν η Τανσού Τσιλέρ ενεργοποίησαν τα αντανακλαστικά του πυρόπληκτου Δήμου Ζαχάρως.
Σε έκτακτη συνεδρίαση των δημοτικών αρχών αποφασίστηκε η υποβολή μήνυσης στα Ευρωπαϊκά Δικαστήρια κατά της Τουρκίας για τις φονικές πυρκαγιές του 2007.
Σημειώνεται ότι η καταστροφική πυρκαγιά στην Ηλεία τον Αύγουστο του 2007 προκάλεσε το θάνατο 36 ανθρώπων και κατέκαψε εκατοντάδες χιλιάδες στρέμματα.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.