Στα ΚΕΠ οι διαδικασίες έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών
Στα ΚΕΠ όλης της επικράτειας μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται για τις διαδικασίες έκδοσης ψηφιακών πιστοποιητικών, προκειμένου να χρησιμοποιούν την ψηφιακή υπογραφή, σύμφωνα με απόφαση του υφυπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κ. Παντελή Τζωρτζάκη.
Σύμφωνα με την απόφαση, αρμόδια για την
παραλαβή των αιτημάτων και την ταυτοποίηση των στοιχείων των φυσικών προσώπων, προκειμένου να εκδώσουν ή να ανανεώσουν ψηφιακό πιστοποιητικό, είναι τα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) σε ολόκληρη την επικράτεια. Νέο στοιχείο αποτελεί η δυνατότητα να πιστοποιηθούν ως Αρχές Εγγραφής και φορείς που εκπροσωπούν επαγγελματικές ενώσεις, με στόχο την αποκέντρωση αρμοδιοτήτων.




![210410111711_diploma-karta[1]](https://i0.wp.com/ergoxalkidikis.gr/wp-content/uploads/2025/01/210410111711_diploma-karta1.jpg?resize=150%2C150&ssl=1)
