Ο ΧΡΥΣΟΣ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ ΣΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΣΚΑΙ 100,3 FM
“Γειά σας παιδιά…, καλημέρα σας!
Με αυτή τη φράση αποχαιρέτησε ο δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε τους ακροατές του, όταν άκουσε από τον προσκεκλημένο της εκπομπής του γενικό διευθυντή της “Ελληνικός Χρυσός” κ. Πέτρο Στρατουδάκη, ότι τααντισταθμιστικά οφέλη προς το Δήμο Αριστοτέλη θα αγγίξουν ετησίως τα 10 εκ. ευρώ, όταν θα είναι σε
πλήρη εξέλιξη η παραγωγική φάση της επένδυσης.
Πριν αρχίσει η συνέντευξη του κ. Στρατουδάκη ακούγονται αποσπάσματα από προηγούμενες συνεντεύξεις, που έδωσαν στο ΣΚΑΪ 100,3 η βουλευτής ΧαλκιδικήςΚατερίνα Ιγγλέζη και ο Λάζαρος Τόσκας, οι οποίοι όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος, ενώ προσκλήθηκαν για να λάβουν μέρος στη συζήτηση, εκείνοι αρνήθηκαν από την πλευρά τους.
Μπορείτε να ακούσετε όλη τη συνέντευξη του κ Στρατουδάκη εδώ, πηγαίνοντας με τον κέρσορα σας στο χρόνο1:51:01
|
|
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







