Νεκρός ηλικιωμένος από το τροχαίο στο Ωραιόκαστρο, τραυματίες δύο ανήλικα κορίτσια και δύο γυναίκες

Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου μεταφέρθηκαν οι τραυματίες του τραγικού δυστυχήματος, που έλαβε χώρα πριν από περίπου μια ώρα στο Ωραιόκαστρο, όταν αυτοκίνητο, προσέκρουσε σε στάση του
ΟΑΣΘ, σκοτώνοντας έναν 75χρονο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το δυστύχημα προκλήθηκε, διότι ένα άλλο όχημα, ήταν σταματημένο στο δρόμο, με σκοπό να στρίψει μέσα στο super market.
Ο οδηγός του οχήματος, μάρκας Mini Cooper, δεν αντιλήφθηκε έγκαιρα την ύπαρξη του άλλου οχήματος στο δρόμο και, θέλοντας να το αποφύγει, συγκρούστηκε με ντουβάρι και στη συνέχεια βρέθηκε επάνω στη στάση του ΟΑΣΘ, σκοτώνοντας τον 75χρονο και τραυματίζοντας σοβαρά μια μητέρα και τα τρία κορίτσια της, ηλικίας 11, 14 και 17 ετών.
Και οι δυο οδηγοί συνελήφθησαν.
To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.







