Βία δεν είναι και το “κυνήγι” των μεταλλωρύχων; Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα μάτια και να δούμε τι γίνεται στην αυλή μας..

Ένας μεταλλωρύχος δουλεύει με αξιοπρέπεια  για να βγάλει το ψωμί του. Με αυτά όμως  που γίνονται και ακούμε έχουμε φτάσει στα όρια μας .
Σταματήστε επιτέλους να μας αντιμετωπίζετε με αυτό τον τρόπο και να διχάζετε την τοπική κοινωνία. Δεν σπέρνουμε το

θάνατο, δεν είμαστε προδότες  ή ρουφιάνοι όπως γράφετε στους τοίχους αλλά άνθρωποι της διπλανής πόρτας .

Σας καλούμε  να έρθετε στα Μεταλλεία να δείτε από κοντά και να διαπιστώσετε και μόνοι σας, πως οι εργασίες είναι σύμφωνες με την περιβαλλοντική μελέτη.
Εκτός βέβαια  και αν πιστεύεται πως οι επιστήμονες που συντάξανε τη μελέτη και την  υπογράψανε οκτώ υπουργεία είναι άσχετοι ή πουλημένοι.
Και όλοι εσείς που μέχρι χθες δουλεύατε στο μεταλλείο και τώρα είστε συνταξιούχοι σταματήστε να ζητάτε την ματαίωση της μεταλλουργίας χρυσού.
Δεν σας τιμά.
Ακόμη πρέπει να ξέρετε πως η Βόρεια  Χαλκιδική πάντα είχε και έχει σαν κύρια απασχόληση τα Μεταλλεία και αυτό αποδεικνύετε από τους  1600 εργαζομένους και τις 7.000 αιτήσεις για εργασία.
Αλλά τι να πει κάποιος,  χορτάτος … δαμάσκηνα ονειρεύεται.
Τελειώνοντας καλώ την κ. Ιγγλέζη την βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ που δηλώνει πως η περιοχή της Βορείου Χαλκιδικής ήταν και είναι κατά εξοχήν αγροτική, σε ανοιχτό διάλογο με θέμα: γεωργία, κτηνοτροφία και ΠΡΟΟΠΤΙΚΕΣ του κλάδου στην Βόρειο Χαλκιδική.
Συνεχίζεται……

Γαλάνης Νίκος
Μεταλλωρύχος  – Αγροκτηνοτρόφος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: