Χρυσό για τον Χαλκιδικιώτη Ιππέκη Βασίλειο στο 7ο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu


Στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Αθλητής, της

ΑΠΤΑ Ακαδημίας Πολεμικών Τεχνών Ακρωτηρίου, Ιππέκης Βασίλειος.

Την 1η θέση της κατηγορίας του, στο 7ο κύπελλο Brazilian jiu jitsu, κατέκτησε ο Ιππέκης Βασίλειος από τα Στάγιρα Χαλκιδικής,  το οποίο πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης.

Το Κύπελλο συνδιοργάνωσε ο Α.Σ. SHOTOKAN KARATE Χαλάστρας υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φιλάθλου Ερασιτεχνικής Ομοσπονδίας Ζίου – Ζίτσου (ΕΦΕΟΖΖ), αναγνωρισμένης από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, και από την Αντιδημαρχία Αθλητισμού του Δήμου Δέλτα.

Στη φετινή διοργάνωση συμμετείχαν περισσότεροι από 400 αθλητές από όλους τους συλλόγους που ανήκουν στην Ομοσπονδία της ΕΦΕΟΖΖ από διάφορες περιοχές της χώρας.


































Θερμά συγχαρητήρια  απο το Εργο Χαλκιδικής 

«Οι επιτυχίες του δίνουν χαρά και συγκίνηση σε όλους μας».





To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


One thought on “Χρυσό για τον Χαλκιδικιώτη Ιππέκη Βασίλειο στο 7ο Κύπελλο Ελλάδος Brazilian Jiu Jitsu

Απάντηση

Επισκόπηση απορρήτου
ΕΡΓΟΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.

Απολύτως απαραίτητα cookies

Το αυστηρώς απαραίτητο cookie θα πρέπει να είναι ενεργοποιημένο ανά πάσα στιγμή, ώστε να μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας για ρυθμίσεις cookie.

Εάν απενεργοποιήσετε αυτό το cookie, δεν θα μπορέσουμε να αποθηκεύσουμε τις προτιμήσεις σας. Αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά που επισκέπτεστε αυτόν τον ιστότοπο θα χρειαστεί να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ξανά τα cookies.