Ο Τσίπρας σε θαλαμηγό. Χαμός στο διαδίκτυο για τις φωτογραφίες

Αμείλικτα είναι τα ερωτήματα που γεννώνται από τη δημοσιοποίηση των φωτογραφιών, που σύμφωνα με πληροφορίες δείχνουν τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να
απολαμβάνει πολυτελείς διακοπές σε θαλαμηγό αγνώστου ιδιοκτήτη, σε άγνωστο χρόνο και τόπο. 

Αν και οι φωτογραφίες δημοσιεύθηκαν στο Twitter από τον δημοσιογράφο Άρη Πορτοσάλτε το απόγευμα της Κυριακής, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία αντίδραση, είτε επιβεβαίωσης είτε διάψευσης, από το πρωθυπουργικό γραφείο. Αντίθετα, είναι ήδη καταγεγραμμένη η σφοδρή αντίδραση των πολιτών, που βλέπουν τον αριστερό πρωθυπουργό της χώρας να συναναστρέφεται με τέτοιο τρόπο με την ελίτ και μάλιστα στα κρυφά. Ένας ακόμα λόγος που προκαλεί ειδικά την οργή των πολιτών είναι το γεγονός πως, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, οι φωτογραφίες απεικονίζουν τις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα το περσινό καλοκαίρι, το καλοκαίρι του 2018, το καλοκαίρι που η χώρα μας πέρασε μια από τις χειρότερες τραγωδίες στην ιστορία της, την καταστροφή και την εκατόμβη νεκρών στο Μάτι. Έκανε ο Αλέξης Τσίπρας τέτοιου είδους διακοπές, ενώ είχε στην πλάτη του το βάρος από τις 100 ψυχές που κάηκαν ενώ η πολιτεία αδρανούσε; Έκανε ο Αλέξης Τσίπρας διακοπές πολυτελείας σε θαλαμηγό εφοπλιστή, ενώ εις γνώσιν του είχε αποκρύψει από τους πολίτες την αλήθεια εκείνο το σκοτεινό βράδυ της 23ης Ιουλίου στην περίφημη σύσκεψη – παρωδία μπροστά στις κάμερες; 


Τα ερωτήματα επιμένουν, ειδικά εφόσον ήδη από τον Σεπτέμβριο του 2018, ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαχρήστος στα «Νέα» είχε αναφερθεί σε ρεπορτάζ του στις διακοπές του Αλέξη Τσίπρα το καλοκαίρι του 2018 σε σκάφος εφοπλιστή.«Αυτή είναι η αριστερά των πολλών του Αλέξη Τσίπρα», γράφουν οι χρήστες του Twitter. Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς σε όλο του το μεγαλείο λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο Ματι, επισημαίνουν οι πολίτες, τονίζοντας πως «αυτός είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών». 

«Πολεμώντας το κεφάλαιο πάνω σε μια θαλαμηγό», γράφει ειρωνικά ένας άλλος, ενώ δεν λείπουν τα χιουμοριστικά tweets, με ιδιαίτερα αιχμηρό ύφος: «Όταν μέσα στην θαλαμηγό διαβάζουν Μπακούνιν , μετατρέπετε αυτόματα σε ψαροκάικο … Όλοι το ξέρουν αυτο»!

Αυτή είναι η αριστερά των πολλών του Αλέξη Τσίπρα… Γιατί οι πολλοί κάνουν διακοπές σε γιοτ…Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς σε όλο του το μεγαλείο λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο … Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών ?

See Α’s other Tweets

-Έχω και κότερο πάμε μια βόλτα;
-Εφοπλιστής;
-Όχι.Πρωθυπουργός της Αριστεράς που μάχομαι τη διαπλοκή.

See Evangelos Bitsaxis’s other Tweets

Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!
Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018.
Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..

View image on TwitterView image on Twitter
Είναι μετά το μάτι; Ο είναι σε κότερο πολυτελείας μετά το ; Είναι τόσο… τί να πω;

30 people are talking about thisΠολλοί είναι μάλιστα εκείνοι που αναγνωρίζουν πως το πολυτελές γιοτ ανήκει στην οικογένεια Παναγοπούλου και δεν διστάζουν να το γράψουν: 


Ρελανς από Τσίπρα! Υπόσχεται στην Ελλάδα των πολλών επίδομα διακοπών με το κότερο του Παναγόπουλου!

See γαϊδούρι’s other Tweets

και κλαμα η Περιστερα πανω στο γιωτ της Παναγοπουλου….κλαααααααμαααα…

See DAVOS DIMITRIS’s other Tweets

Για τις φωτογραφίες που δείχνουν τον Τσίπρα πάνω στο υπερχλιδάτο κότερο του Παναγόπουλου, η απάντηση του πρέπει να είναι απλή και επιβλητική: “ποιος από την Ελλάδα των πολλών δεν θα ήθελε να κάνει διακοπές στο κότερο του Παναγόπουλου;”

See γαϊδούρι’s other Tweets


Αυτή είναι η αριστερά των πολλών του Αλέξη Τσίπρα… Γιατί οι πολλοί κάνουν διακοπές σε γιοτ…Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς σε όλο του το μεγαλείο λίγες μέρες μετά την τραγωδία στο … Αυτός είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός απατεώνας όλων των εποχών ?

See Α’s other Tweets

Τι δουλειά είχε το «αριστερό παιδί» πάνω στη θαλαμηγό της ελίτ; Πόσο δούλεμα έχει ρίξει ο καλοπερασάκιας στην «πλεμπάγια»;
Τι άνθρωπος είναι τελικά;

63 people are talking about this

Ο τζάμπας τη μια κάνει διακοπές σε βίλα επιχειρηματία και μια σε θαλαμηγό εφοπλιστή. Μάλλον μάχεται τη διαπλοκή και την ελίτ από μέσα.

See Κοντολογίς’s other Tweets

Ελπίζω τα καύσιμα για τη θαλαμηγό να τα πλήρωσε ο Έλληνας φορολογούμενος, να γίνονται σωστές δουλειές

See Gomenara’s other Tweets

Τι ζούμε ρε φίλε!

Οι δικαιωματιστές (my ass) που έκαναν γαργάρα ότι ο Βαξεβάνης σήμερα δημοσίευσε τις διευθυνσεις των σπιτιων των συντελεστων των Ellinika Hoaxes, βγάζουν σπυράκια με την δημοσιοποίηση των φωτό του δημοσίου προσώπου που λέγεται Τσίπρας πάνω σε θαλαμηγούς με πούρα

Όταν στέλνεις τα παιδιά σου στο Hill και πέρνεις το LearJet για να πας ακόμη και στο περίπτερο τη στο διάολο ιδιαιτερότητα έχει να είσαι σε θαλαμηγό με πουράκια, ουϊσκάκια, και χαβιάρι; ?

See Πάνος Πλακάκης’s other Tweets

Σκαφάτος και πουράτος απολαμβάνει τη θαλαμηγό!
Από τις διακοπές του..εξαφανισμένου το καλοκαίρι του 2018.
Όταν έχεις το..ηθικό πλεονέκτημα να καταγγέλλεις την διαπλοκή των άλλων φυσικά..

View image on TwitterView image on Twitter
Όταν μέσα στην θαλαμηγό διαβάζουν Μπακούνιν , μετατρέπετε αυτόματα σε ψαροκάικο … Όλοι το ξέρουν αυτο

See Αληθεια_Λεω’s other Tweets

Οσοι σπεύδουν να αποσυνδέσουν την Αριστερά από τον Τσίπρα λόγω τέτοιων φωτογραφιών ας ανατρέξουν σε ανάλογες φωτογραφίες των φραγκάτων “πουράτων” Μαδούρο, Κάστρο, Τσάβες. Προλετάριοι οφείλουν να είναι μόνο οι ψηφοφόροι τους.

See Joanne Coobareli’s other Tweets

https://www.protothema.gr

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: