Πτήσεις της AEGEAN AIR WAYS στήν ΑΡΝΑΙΑ!!!

Σε όλο το δίκτυο προορισμών της Aegean σε Αμερική, Ασία-Ειρηνικό, Αφρική, Ευρώπη, Μέση Ανατολή, πετά….. πλέον και η αρχόντισσα
της Χαλκιδικής ,η Αρναία!!!
Στο Blue , το πολυτελές και καλαίσθητο αυτό περιοδικό
της Aegean και της OLYMPIC AIR , που σε όλα τα

αεροπλάνα, σε όλες τις πτήσεις και σε όλες τις θέσεις ,τοποθετείται και διανέμεται δωρεάν (your free copy to take home) , σε όλους τους ταξιδευτές,ταξιδεύει…. και η Αρναία.Στο κ
εντρικό σαλόνι του περιοδικού φιλοξενείται ένα 18 σέλιδο αφιέρωμα (στα Ελληνικά και στα Αγγλικά) ,ύμνος στην ‘ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ’ ,την γή του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ.
Όπως ήταν φυσικό, σ’αυτές τις …πτήσεις ,δεν θα μπορούσε να λείπει το ‘ομορφότερο χωριό της Χαλκιδικής’ ,η Αρναία!!!
Γιά το αληθές του λόγου, απολαύστε μερικές από τις σελίδες του περιοδικού.

Αυτή η διεθνής προβολή, μαζί με την ξεχωριστή και λαμπρή διαφήμηση που πρόσφατα έκανε το μεγαλύτερο τηλεοπτικό δίκτυο του κόσμου το CNN, που κατέταξε την Αρναία ,ως το τρίτο ομορφότερο χωριό της Ελλάδος, μόνο χαρά ,ικανοποίηση και περηφάνεια προσδίδουν σε όλους εμάς τους Αρναιώτες και τους φανατικούς φίλους και επισκέπτες του τόπου μας.
Ευχαριστούμε Aegean,ευχαριστούμε CNN.

2 thoughts on “Πτήσεις της AEGEAN AIR WAYS στήν ΑΡΝΑΙΑ!!!

  1. Και επειδή τίποτα δε γίνεται τυχαία, ως επαγγελματίες οφείλουμε να συνεχίσουμε τους θριάμβους, ακολουθώντας πιστά το πρόγραμμα για το οποίο δώσαμε 10 χρόνια αγώνα ζωής. Οι λοιδορούντες να ντραπούν, οι μιμητές και οι αποσπασματικά όψιμοι ενδιαφερόμενοι να μας σεβαστούν και να μάθουν από εμάς. Μπορούμε να τους διδάξουμε.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: