Κοπή της Βασιλόπιτας του Απόλλων Αρναίας (φώτο)

Την ετήσια κοπή ης Βασιλόπητάς τους πραγματοποίησαν από κοινού τα δύο σωματεία του Απόλλων
Αρναίας, του Ποδοσφαίρου και του Μπάσκετ σήμερα Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020 στο κλειστό γυμναστήριο της Αρναίας όπου και τίμησαν με την παρουσία τους η Περιφερειακή Σύμβουλος κ. Κατερίνα Ζωγράφου η οποία και  ευχήθηκε με έχουν μία καλή αγωνιστική περίοδο χωρίς τραυματισμούς και υγεία στις οικογένειές τους και συνέχισε: ”θέλω να σημειώσω κάτι ότι πραγματικά όσοι σύλλογοι και να υπάρχουν είτε αθλητική, είτε Πολιτιστικοί  ο καθένας αποτελεί ένα δομικό λιθαράκι για την κοινωνική μας ευδοκιμήσει. Να συγχαρώ λοιπόν πρώτα τις Διοικήσεις των Συλλόγων, διότι πραγματικά τραβούν ”κουπί” και το λέω αυτό γιατί οι καιροί είναι δύσκολοι τα οικονομικά των συλλόγων είναι δύσκολα και όταν υπάρχουν άνθρωποι για να ηγούνται αυτούς τους Συλλόγους πραγματικά είναι άξιοι. Συγχαρητήρια και στους γονείς και στους αθλητές που στηρίζουν αυτές τις προσπάθειες.
 Καλή χρονιά σε όλους σας με υγεία.”
”Να φέρεται και κύπελλα στο χωριό” ανάφερε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Αρναίας κ. Αγαπητός Κιάτος και συνέχισε την ομιλία του: ”Καλή χρονιά και από μένα με υγεία επιτυχίες και όπως είπε η Κατερίνα χωρίς τραυματισμούς στους αθλητές τις αθλήτριες. Αξίζουν συγχαρητήρια στις διοικήσεις, έχω περάσει και εγώ από σύλλογο και γνωρίζω  είναι  δύσκολα, ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη άνθρωποι και ασχολούνται. Ελπίζω στο μέλλον και οι νέοι, να έρθετε  και εσείς με τη σειρά σας να επανδρώσετε  τα συμβούλια. Καλή δημιουργική χρονιά.
”Σας μεταφέρω τις ευχές και τους Χαιρετισμούς του Δημάρχου του Στέλιου του Βαλιάνου” ανάφερε ξεκινώντας την ομιλία του  ο Αντιδήμαρχος κ. Αυγερινός Νίκος και συνέχισε: ”Eύχομαι σε όλους του αθλητές  Καλή χρονιά, χωρίς τραυματισμούς. Ως νέα δημοτική Αργή  στηρίζουμε πάρα  τους Πολιτιστικούς Συλλόγους μας  πολύ πιστεύουμε ότι είναι ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας και είμαστε πάρα πολύ χαρούμενη παρότι δεν τα βρήκαμε καθόλου εύκολα τα πράγματα οικονομικά, μπορέσαμε και την τελευταία στιγμή φανήκαμε συνεπής στην υποχρέωσή μας δώσαμε τις επιχορηγήσεις και στους αθλητικούς και στους πολιτιστικούς συλλόγους μας.  Συγχαρητήρια στις διοικήσεις, πράγματι έτσι είναι, είναι  πολύ δύσκολο το έργο τους.
 Οι γονείς  να σφυρίζουν και να προτρέπουν   τα παιδιά τους να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια που έχουν κερδίσουν  πάρα πολλά πράγματα.
 Εύχομαι και στα δύο τμήματα και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ, που ο  καθένας τους έχει πολύ μεγάλη ιστορία στο άθλημα τους, πολλές επιτυχίες και να είναι πρωταγωνιστές στα πρωταθλήματα που συμμετέχουν γιατί πραγματικά αυτό πρέπει στον Απόλλων της  Αρναίας. Και πάλι καλή χρονιά”
Με την παρουσία τους τίμησαν επείσης ο Αντιδήμαρχος τουτ Δήμου Αριστοτέλη κ. Θαλασινός Γεώργιος, η πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Ευγενία Γιαννούση, η Αντιπρόεδρος του Αριστοτέλειου Πνευματικού Κέντρου κ. Ελένη Καραντώνα, ο κ. Χρήστος Τσιαμούρης μέλος του Τοπικού Συμβουλίου της Αρναίας και πλήθος κόσμου και αθλητών του Απόλων Αρναίας  


Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: