Ποια η διαφορά ανάμεσα στα δύο αυτοκίνητα;

Το ένα το χειροκρότησε ο πρωθυπουργός και το παρουσίασαν και τα τηλεοπτικά δίκτυα ενώ το άλλο πλήρωσε πρόστιμο και του αφαιρέθηκαν και οι πινακίδες. 

Το θέαμα που αντίκρισαν οι Αθηναίοι, Σάββατο πρωί, ήταν απερίγραπτο. Η γνωστή τραγουδίστρια Αλκηστη Πρωτοψάλτη ανέβηκε μαζί με τη μπάντα της πάνω σε ένα φορτηγό του Δήμου Αθηναίων και γυρνούσε στους δρόμους της Αθήνας τραγουδώντας.

Πώς περνούν με τα ντάτσουν και πουλούν καρπούζια το καλοκαίρι, πως περνούν οι παλιατζήδες που όλα τα παλιά αγοράζουν τα πρωινά, έτσι και η Αλκηστις ανέβηκε στην καρότσα, πήρε το μικρόφωνο και άρχισε να τραγουδάει στους απορημένους περαστικούς.

Τη… δράση αυτή την εξήγησε ο πρωί-πρωί στο Instagram ο Κώστας Μπακογιάννης. «Στον δρόμο με Αγάπη» έγραψε ο Δήμαρχος Αθηναίων. «Μόλις ξεκινήσαμε! Η Άλκηστις Πρωτοψάλτη με ένα φορτηγό τραγούδια τριγυρνάει στους δρόμους της Αθήνας. Ανοίξτε τα παράθυρα! Μένουμε σπίτι αλλά παραμένουμε αισιόδοξοι!».

Στην επιβολή διοικητικών προστίμων προχώρησε η Αστυνομία στην πόλη του Αιγίου, λόγω της μη τήρησης των μέτρων κατά την διάρκεια της περιφοράς της εικόνας της πολιούχου Παναγίας Τρυπητής, με αφορμή την εορτή της Ζωοδόχου Πηγής.

Ειδικότερα, μετά το τέλος της θείας λειτουργίας, που τελέσθηκε χωρίς την παρουσία πιστών στον ιερό ναό της Φανερωμένης όπου φιλοξενείται η εικόνα λόγω προγραμματισμένων εργασιών στο ιερό προσκύνημα, ακολούθησε περιφορά.

Στην συνέχεια, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιβλήθηκε τροχονομικό πρόστιμο σε οδηγό ημιφορτηγού αυτοκίνητου που μετέφερε την εικόνα, καθώς και διοικητικό πρόστιμο για άσκοπη μετακίνηση.

Απάντηση