“ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΨΥΧΗΣ” ΤΟΥ Π. ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ Μ. ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ !!!

Ήρθε ο καιρός μετά από 5 ολόκληρα χρόνια να ολοκληρώσω τον κύκλο μου στον Ηρακλή Μεγάλης Παναγίας.

Μέλος του συμβουλίου διετέλεσα από το 2015 έως το 2016, το 2016 έως το 2018 με εμπιστεύτηκαν και μου παρέδωσαν την Γενική Γραμματεία του συλλόγου, μετα από την ξαφνική παραίτηση του πρώην προέδρου και μη ευρεσης συμβουλίου αναγκαστικά από το 2018 έως 31 Ιουλίου του 2020 ανέλαβα τα ηνία του συλλόγου και συγκεκριμένα την προεδρία, όπου τα βάρη στο «Ζετέ-Αρασέ» ήταν ακόμα ποιο μεγάλα για εμένα καθώς και για τους συνεργάτες μου.

5 χρόνια!! ανάμεικτα τα συναισθήματα!!
5 χρόνια!! ιδιαίτερες δύσκολες εποχές, που δυστυχώς δεν κατέληξαν όπως θα έπρεπε για εμένα παρότι τις αφόρητες πιέσεις από φίλους και γνωστούς να παραμείνω στην ομάδα, και τους ευχαριστώ γι’αυτο με τιμάει ιδιαίτερα, άλλωστε πήρα την απόφαση μου να μην συνεχίσω άλλο στον σύλλογο, καθώς θα μου ήταν αδύνατον να ανταπεξέλθω στα οποια καθήκοντα μου φοβούμενος ότι δεν θα τα καταφέρω με κάποια πράγματα που προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα, αλλά αυτό θα ήθελα να κρατήσω μόνο για μένα και για τους στενούς μου συνεργάτες που γνωρίζουν πολύ καλά την απόφαση μου διότι είναι προσωπική», δυστυχώς όμως και οι συνεργάτες μου για τον σύλλογο επέλεξαν και αυτοί την δική μου απόφαση και έτσι ο σύλλογος υποχρεωτικά θα πάει για εύρεση νεου συμβουλίου, το μόνο που μπορώ να συμβάλω στον σύλλογο με πλήρη ευσυνειδησία είναι κάποια εξωδιοικητικη θέση.

Αυτό που επέλεξα να κρατήσω για μένα είναι μόνο οι καλές αναμνήσεις σε όλα αυτά τα χρόνια που πέρασα με τους παίχτες μου, τους φίλους και συνεργάτες μου, τον ποδοσφαιρικό κόσμο που γνώρισα μέσα και έξω από τα γήπεδα της Χαλκιδικής και όχι μόνο, θα ήθελα λοιπόν θερμα να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκαν μαζί μου καθώς και στους φίλους μου και συνεργάτες του συμβουλίου μου, όλοι μαζί σηκώσαμε επι 5 συναπτά έτη το βάρος του Ηρακλή ακατάπαυστα, χωρίς ούτε μια στάση.

Επίσης για κανένα λόγο δεν θα ήθελα να αναφερθώ η να απολογηθώ για το τι παραλάβαμε και το τι παραδώσαμε, η τον λόγο που πήραμε την απόφαση αυτή, μάρτυρας μας είναι τα παιδιά που παρέλασαν από το γήπεδο τα τελευταία 5 χρόνια, και εάν κάποιο παιδι το στεναχώρησα η το αδίκησα του ζητάω δημόσια ταπεινά συγνώμη, «άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη».

Επίσης σας γνωστοποιώ ότι υπάρχει ένα κανάλι στο YouTube με δημιουργό εμένα και την επωνυμία «Ηρακλής Μεγάλης Παναγίας», μια σελίδα στο Facebook απο το 2016 με κοντά στους 1000 ακόλουθους με την επωνυμία «Ηρακλής Μεγάλης Παναγίας 1968», εκεί μπορείτε να δείτε σε παλαιότερες αναρτήσεις από το 2016 μέχρι και σήμερα φωτογραφικό υλικό, το πριν και το μετά του γηπέδου, μέσα και έξω, καθώς και την αναβάθμιση των αποδυτηρίων σε θέματα υγιεινής.

Για την ιστορία τώρα η ομάδα κατέκτησε μετά από πολλά χρόνια «δεν γνωρίζω ακριβώς γιατί δεν ήμουν κάτοικος Μεγάλης Παναγίας», αήττητο το πρωτάθλημα στην Γ’ κατηγορία Χαλκιδικής το 2018-2019, επίσης την περασμένη σεζόν 2019-2020 στην νέα Α’ κατηγορία Χαλκιδικής δεν μπήκαμε για ένα και μοναδικό Goal στην φάση των Play-off για την άνοδο στην μεγαλη κατηγορία της Α1’ Χαλκιδικής.

Τέλος εύχομαι ολόψυχα στον Ηρακλή, στο νέο συμβούλιο, στους νέους ποδοσφαιριστές, καλή συνέχεια με επιτυχίες χωρίς τραυματισμούς με υγεία και αγάπη.

Υ.Γ. Να επισημάνω ότι στα μέσα του 2015 με έβαλαν στο συμβούλιο για να συμπληρώσω το ΔΣ υποτίθεται για έναν χρόνο και είχα την κατάληξη αυτή που σας περιέγραψα, φυσικά αυτά που σας περιέγραψα είναι μόνο το 1/4 από αυτά που περάσαμε στα 5 χρόνια!!!

Σας ευχαριστώ όλους, να έχουμε υγεία ευλογία από τον κύριο και θετική σκέψη.

Με εκτίμηση:
Ο πρώην πρόεδρος του Ηρακλή Μεγάλης Παναγίας.

Απάντηση