Ο Δήμος Αριστοτέλη μιλά και δρα πάντα με επαγγελματικούς όρους, αποδίδοντας στον τουρισμό την προσήκουσα αξία του.

Υποδεχθήκαμε σήμερα στο Δήμο Αριστοτέλη 40 εκπροσώπους γερμανικών ταξιδιωτικών γραφείων, οι οποίοι ξεναγούνται στη Χαλκιδική στο πλαίσιο του FVW workshop Greece 2020, που οργανώνεται στη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη από τον Ε.Ο.Τ. και τους Τουριστικούς Οργανισμούς Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης.

Ενημερώσαμε τους φιλοξενούμενους για το προσφερόμενο τουριστικό προϊόν του Δήμου, καθώς και για τη φυσική / ιστορική του εναλλαγή, αλλά και για τους 18 τουριστικούς πυλώνες που περιστρέφονται γύρω από αυτήν.

Σταθηκαμε ιδιαίτερα στην παρουσίαση της τοπικής οινικής περιήγησης, η οποία ορίζει τη Μεγάλη Παναγία ως οινικό κόμβο πριν τον Άθωνα, με την Αρναία, το Γομάτι και την Ιερισσό να πλαισιώνουν την οινική διαδρομή που στις 14 – 17 Οκτωβρίου παρουσιάζεται επίσημα στην Κάτω Ρηνανία – Βυτεμβέργη από το Δήμαρχο Αριστοτέλη Στυλιανό Βαλιάνο.

Αναλύσαμε τις παραμέτρους της παρουσίασης, η οποία θα δικτυώσει την εν λόγω περιήγηση με την αντίστοιχη γερμανική και θα ολοκληρωθεί με την επίσκεψη στους οινότοπους της Ανατολικής Χαλκιδικής Γερμανών αξιωματούχων της αυτοδιοίκησης, οινοποιών, εκπροσώπων Τύπου και travel agents – τον επόμενο Νοέμβριο.


Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: