Πάνω από 150 ζώα στειρώθηκαν πάνω από 50 Υιοθεσίες έγιναν στο Δήμο Αριστοτέλη

Φθινοπωρινή μέρα σήμερα με πρωτοβρόχι και ευκαιρία να αναλογιστούμε και να εκτιμήσουμε καταστάσεις και προόδους αλλά και παραλείψεις, σε μια θάλασσα απο ανοιχτά θέματα που τρέχουν και συνήθως δεν τα προλαβαίνουμε.


Θα ήταν μεγάλη παράλειψη αλλά και αχαριστία εάν δημόσια δεν ευχαριστήσω τον ΦΕΟΣ για την συνεχή στήριξη στο έργο της Διαχείρισης τον Αδέσποτων στον Δήμο μας. Ιδιαίτερα τον Γιάννη Παπακωνσταντίνου και τον Θανάση Τσανανάστην διοίκηση του Φιλοζωικού .

Η καθημερινή υποστήριξη σε όλες τις δραστηριότητες,η προσωπική , οικονομική, υλική και ηθική συμμετοχή η δυνατότητα να διασυνδεθούμε με το εξωτερικό και η εξαιρετική ομαδικότητα στην δουλειά , ειλικρινά μας έχει δώσει κουράγιο να πάμε ακόμα πιο πάνω . Κάνω θέρμή και ειλικρινή έκκληση,σε όλους όσους επλεκόμαστε στα αδέσποτα να δούμε το παραδειγμα συνεργασίας ΦΕΟΣ – ΔΗΜΟΥ χωρίς προκαταλήψεις και εμμονές , μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα να ξεχάσουμε λάθη του παρελθόντος και να ενωθούμε ξανά με ειλικρίνια, με διάθεση προσφοράς , με τα φιλοζωικά μας κίνητρα και μόνο να είναι η γέφυρα . Αφού όλοι το καταλαβαίνουμε οτι στον αγώνα για τα ζώα ΔΕΝ περισσεύει κανείς.

Η επιτροπή Αδέσποτων και ο Δήμος Αριστοτέλη είναι πάντα ανοιχτοί για να βρεθούμε όλοι ξανά κοντά . Το σχέδιο μας σιγά σιγά ξεδιπλώνεται , αργά ΝΑΙ , με πολλές δυσκολίες ΝΑΙ, αλλά προχωρούμε και σας θέλουμε όλους κοντά αρωγούς .Το Κτηνιατρείο μας και χωρίς υποστήριξη αναρρωτηρίου ξεπέρασε τις προβλέψεις μας . Πάνω από 150 ζώα στειρώθηκαν πάνω από 50 Υιοθεσίες έγιναν , με πλήρη καταγραφή και διαφάνεια σε όλες τις πτυχές λειτουργίας με ηλεκτρονικό αρχείο , και σε πλλήρη λειτουργία ηλεκτρονική καταγρραφή Διακίνηση Ζώων με ενσωμάτωση και των παλαιοτέρων καταγραφών του Δήμου με παρακολούθηση πλέον λειτουργίας αποθήκης και όλων των λοιπών παροχών στα χωριά στις προμήθεις και τις καταναλώσεις .

Κλείνοντας την ευχαριστήρια επιστολή να προαναγγείλουμε τον απολογισμό μας για τον 1ο χρόνο που θα έχει πολύ ενδιαφέρον θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους στηρίζουν το Κτηνιατρείο τους Κτηνιάτρους κα Παπάζογλου και κ. Wanhers τις εθελόντριες , διότι μόνο με εθελοντές λειτουργούμε , για την ακούραστη συμμετοχή τους, τον κινητήριο ρόλο πολυεργαλείου σε μια ατελείωτη και αγγόγυστη παροχή που χωρίς αυτή θα ήρταν προβληματική ή αδύνατη η λειτουργία μας. Από Γραμματειακή Υποστήριξη μέχρι την ατελείωτη καθαριότητα που απαιτεί ο χώρος και από την υποστήριξη χειρουργείου και εργαλιοδοσία – στηριξη κτηνιάτρων μέχρι την νοσηλεία και το τάισμα των αδύναμων ή χειρουργημένων ζώων .

Δεν ξέρω τι να να πώ, …… θα μείνω σε ένα ευχαριστώ στην Δέσποινα Χαρακοπούλου και την Νανά Παπαδοπούλου για το κουράγιο και την δύναμή τους. Να ευχαριστήσω και τις φοιτήτριές μας Βίκη και Μαριάνθη για την πολύτιμη βοήθειά τους στις δύσκολες ημέρες του καλοκαιριού να έχουν καλή πρόοδο και τις περιμένουμε ξανά,’οποτε το θελήσουν. Τέλος ενα επίσης μεγάλο ευχαριστώ στην κα Μάριον Τσανανά ( σύζηγο του Θανάση ) που και χωρίς Ελληνικά μας εξέπληξε όλους για την συστηματική της δουλειά και βοήθεια στην εύρυθμη λειτουργία και την κάλυψη των εργασιών της καθημερινότητας του Κτηνιατρείου. Βαδίζουμε στα 1α γεννέθλια με ικαννοποίηση σίγουρα σοφότεροι απο παραλείψεις λάθη και συμπεριφορές , οι εμφανείς επιτυχίες και η βελτίωση της εικόνας μας σε υποδομές – οργάνωση – παροχές και παραγωγή μαζικού έργου καθώς και αποδοχή του κόσμου μας δίνει την ώθηση για να πάμε μπροστά και να καλέσουμε όσους το θέλουν πραγματικά να έλθουν μαζί μας.

Επιτροπή Αδέσποτων Ζώων Δήμου Αριστοτελη

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: