Όλοι μαζί μπορούμε..!!
Ολοκληρώθηκε από το ΔΗΜΟ και την ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΓΥΡΟΥ και η δεύτερη αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στην Καρδίτσα. Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλλαν σ αυτή την κοινή μας προσπάθεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή τους προς τους κατοίκους του νομού Καρδίτσας, που χτυπήθηκαν από τη σφοδρή κακοκαιρία και τον κυκλώνα “Ιανό”. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ACS Courier και τον υπεύθυνο δικτύου της κ Νίκο Παπαδάκη, οι οποίοι ανέλαβαν δωρεαν, την έγκαιρη και ασφαλή μεταφορά των προϊόντων.
Ευχή όλων μας είναι στο μέλλον να μην υπάρξουν τέτοια ακραία φαινόμενα και οι κάτοικοι της Καρδίτσας, να επιστρέψουν σύντομα στους κανονικούς τους ρυθμούς.
Συνεχίζουμε με σεβασμό …με ενσυναίσθηση.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






