Αισιόδοξα νέα.

Με χαρά ανακοινώνουμε, ότι ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες για την ολοκλήρωση του οδικού δικτύου ΘΕΡΜΗΣ- ΓΑΛΑΤΙΣΤΑΣ, που αναμένεται να δώσει νέα πνοή ανάπτυξης για τη περιοχή μας.

Χαίρομαι ιδιαίτερα και έχω κάθε λόγο να είμαι περήφανος, αφού ο αγώνας αυτός ξεκίνησε από τότε που ήμουνα Νομάρχης το 2009 και καταφέραμε μαζί με τους συναδέλφους μου και ιδιαίτερα με τον αρμόδιο αντινομάρχη έργων κο Γιάννη Τζίτζιο, με τον οποίο κάναμε μεγάλο αγώνα, να χρηματοδοτηθεί το όλο έργο με το ποσό των Τριάντα Επτά Εκατομμυρίων εξακοσίων πενήντα ευρώ (37.650.000) , με φορέα υλοποίησης την «Εγνατία Α.Ε». Ολοκληρώνεται λοιπόν με τη σημερινή εργολαβία, για την οποία και ως σημερινή διοίκηση του Δήμου δε σταματήσαμε ούτε λεπτό να πιέζουμε και να παρακολουθούμε.

Επίσης ολοκληρώνεται με πλήρη ασφαλτόστρωση το οδικό δίκτυο ΡΙΖΩΝ – ΠΛΑΤΑΝΟΧΩΡΙΟΥ, που είχαμε καταφέρει, ως διοίκηση της Νομαρχίας, να ενταχθεί σε ειδικό πρόγραμμα αγροτικής ανάπτυξης.

Το παραπάνω έργο συνεχίστηκε και ολοκληρώνεται σήμερα από την πλευρά της Περιφέρειας, ως καθολικής διαδόχου της πρώην Νομαρχίας Χαλκιδικής, την οποία και ευχαριστούμε.

Συνεχίζουμε…

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: