ΑΝΊΚΑΝΟ-ΓΥΜΝΟ ΚΡΑΤΟΣ

Εάν το κράτος μας πρόκειται να αντιμετωπίσει την Τουρκία σε τυχόν σύγκρουση , με την ιδια οργάνωση που είχε για τον κορονοϊό , τότε αλλοίμονο σε όλους μας!
Το πρόβλημα με τον κορονοϊό προέκυψε τον Φεβρουάριο κ Μάρτιο είχαμε το πρώτο lock down.
Τότε λοιπόν οι ειδικοί μπροστάρηδες της κυβέρνησης έλεγαν μεταξύ των αλλων , όχι μόνο δεν συνίσταται η χρήση της μάσκας αλλά είναι κ ΕΠΙΚΊΝΔΥΝΗ!!!
Τον Μάιο όμως ξαφνικά! αυτο π χαρακτήριζαν επικίνδυνο το κάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΌ!!!
Τώρα τι να πεις! Θέλουν ή δεν θέλουν μούντζα! Τέτοια μπορώ ν πω πολλά!
Άρα φταίνε οι πολίτες που ένα μέρος τους αμφισβητεί?

Και ενώ οι κυβερνώντες έπρεπε να προβλέψουν τα προσερχόμενα ως σοφοι , και η χώρα ήταν σε πόλεμο πια! δίνουν 20 εκ στα ΜΜΕ εξαγοράζοντας τα ουσιαστικά.

Επίσης η δημαρχαρα της Αθήνας έδωσε 2 εκ τότε για τ μεγάλο περίπατο κ μετά τ γκάφα του δήλωσε πρόσφατα ότι ήταν δοκιμαστικός!
Επίσης δόθηκαν αλλα 6 εκ. Ευρώ σε μάσκες σώβρακα αρα πάνε κι αυτα χαμένα!.Συνολο 28 εκ ευρώ χαμένα!Δειγματοληπτικά κ αυτά!!
Ένα πλήρες κρεββάτι ΜΕΘ κοστίζει 35.000 ευρώ. ΑΡΑ ΜΠΟΡΟΎΣΑΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ 800 κρεβάτια ΜΕΘ επιπλέον!! Τα οποία δεν τα έχουμε γιατί ενδιέφερε την ΝΔ η κομματιλα
και όχι η υγεία των απλών πολιτών.
Και πριν μια εβδομάδα αποφάσισαν ν προσλάβουν γιατρούς κ νοσοκόμους!!!
Από τ Φεβρουάριο τι έκαναν?
Και τωρα ΠΑΝΙΚΌΣ. Και κατά τα άλλα ενδιαφέρονται τόσο πολυ γ την υγεια των πολιτων κ πάντα βεβαια φταίνε μονο οι πολίτες!!! Για να μην αναφέρω βέβαια τα χουβαρνταλίκια των κομματοσκυλων της ΝΔ π δήλωναν ότι δίνουν δύο μισούς μισθούς στο κράτος για τ αντιμετώπιση του κορονοϊού!!! Οι ξεφτίλες ,ας δηλώσει όποιος τ έκανε πράξη. Που κρύφτηκαν?
Εάν ενημέρωναν με σοβαρότητα τους πολίτες κ οχι αυτά τα καραγκιοζιλίκια ,μια μαύρο μια ασπρο, σιγουρα η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών θα πειθαρχουσε απόλυτα. Και εάν τα χρήματα των Ελλήνων δίδονταν για την κατάλληλη προετοιμασία (ΜΕΘ) τοτε θα είμασταν εννοείται πολυ καλύτερα προετοιμασμένοι, αρα με λιγότερα θύματα!!!
Κάτι αντίστοιχο κάνουν κ με τις ένοπλες δυνάμεις.Διχως μέσα , δίχως επαρκή στρατό δίχως προετοιμασία. Δίνουν τα χρήματα των Ελλήνων σε αηδείς και οχι εκει που πρεπει για να μην κλάψουμε νεκρούς.
Αρα πολυ πιθανόν μόλις δυσκολέψουν οι καταστάσεις να υπάρξει πανικός εκ νέου κ κατά συνέπεια πάρα πολλά θύματα , νέα παιδιά νεκρά, πολυ πόνος και όλα αυτά παλι για την κομματιλα που τρώει τα σπλάχνα του έθνους μας.
Ας οψονται λοιπόν οι κυβερνώντες μας κ οι χειροκροτητές τους, που μόλις χάσουν κάποιον δικό τους από τη γύμνια του κράτους τότε να δω τι θα λένε κ ποιον θα φτύνουν!!!

Γράφει ο Στρατηγός ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας

κ. Αριστοτέλης Μανολάς

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: