Από την Μεγ. Παναγία ξεκίνησε το Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ με τα προληπτικά τεστ για τον κορωνοϊό στο Δήμο Αριστοτέλη

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ διενεργεί από το πρωί προληπτικά τεστ για τον κορωνοϊό σε όλο το προσωπικό του δήμου Αριστοτέλη προκειμένου οι δημοτικές υπηρεσίες να παραμείνουν ανοιχτές και να εξυπηρετούν τους πολίτες.

Ξεκινήσαμε από τη Δημοτική Ενότητα Παναγίας.Από Δευτέρα σε Ιερισσό και Αρναία.Στόχος μας να υποβληθούν σε τεστ και εργαζόμενοι σε δομές όπως τα Σώματα Ασφαλείας (Αστυνομία, Πυροσβεστική, Λιμενικό).Κατέθεσα αίτημα για τη διενέργεια ελέγχων στο γενικό πληθυσμό, μετά την παρέλευση της περιόδου του lockdown,καθώς στη περίοδο αυτή κάτι τέτοιο δεν επιτρέπεται από τον ΕΟΔΥ.

Σήμερα από τα 40 τεστ που πραγματοποιήθηκαν στο προσωπικό του Δήμου και των νομικών προσώπων της ΔΕ Παναγίας,τα 39 ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΑ και μόνο 1 θετικό.

Αυτό είναι ιδιαίτερως σημαντικό καθώς η σημερινή δειγματοληψια έδειξε ενθαρρυντικά αποτελέσματα, μιας και οι εργαζόμενοί μας είναι μέλη της τοπικής κοινωνίας. Δήλωσε μεταξύ άλλων ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος Κούκος και συνέχισε:

Προσευχόμαστε για τους ανθρώπους που χάσαμε, ευχόμαστε ολόψυχα περαστικά στους νοσούντες και σε όλους μας ψυχραιμία, υπομονή και πιστή τήρηση των μέτρων από τους ειδικούς μακριά από ακρότητες, πανικό και τρομολαγνεία..

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Δήμαρχό μας Στέλιο Βαλιάνο για τις άμεσες ενέργειές του..

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: