Δήμος Αριστοτέλη: Απολογισμός αποτελεσματικότητας και διεκδικήσεων παρά τις αντιξοότητες

Ο δημόσιος απολογισμός της μέχρι τώρα θητείας, είναι το πρώτο βήμα του 2021 για τον Δήμο Αριστοτέλη, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτόν, το πρώτο διάστημα από την ανάληψη των καθηκόντων της νέας διοίκησης, από τον Σεπτέμβριο του 2019 και ολόκληρο το 2020.

Με δεδομένη την αδυναμία διοργάνωσης ανοιχτών απολογιστικών εκδηλώσεων, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των περιορισμών για την αντιμετώπιση της υγειονομικής απειλής, ο απολογισμός γίνεται με ένα  βίντεο, το οποίο ο Δήμος Αριστοτέλη αναρτά και διαχέει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και στα Μέσα Ενημέρωσης.

Ο Δήμαρχος Αριστοτέλη κ. Στέλιος Βαλιάνος, επισημαίνει σχετικά:

«Καλώ τους συμπολίτες μου, να διαθέσουν από τον χρόνο τους, αυτά τα 27 λεπτά που διαρκεί το βίντεο ενός συνοπτικού απολογισμού, προκειμένου να ενημερωθούν για τα σημαντικότερα πεπραγμένα της μέχρι τώρα θητείας αυτής της Δημοτικής Αρχής. Το 2020 ήταν ένα έτος-θεμέλιο για το μέλλον. Παρά τις αντιξοότητες που προκάλεσαν η πανδημία και άλλα έκτακτα γεγονότα, καταφέραμε να επιδείξουμε αποτελεσματικότητα, να προωθήσουμε απτό έργο και να προχωρήσουμε με συνέπεια στην οδό εκπλήρωσης των δεσμεύσεων και των στόχων που είχαμε θέσει. Συνεχίζουμε με την ίδια προσήλωση στους στόχους μας και το 2021. Αλλάζουμε το μέλλον. Κάθε μέρα και ένα βήμα!»

Δείτε το βίντεο του απολογισμού

Απάντηση