Άνοιγμα στον ερασιτεχνικό αθλητισμό ζήτησε ο Λ. Αυγενάκης

Αίτημα για έναρξη προπονήσεων σε όλα τα αθλήματα, ομαδικά και ατομικά υποβλήθηκε σήμερα προς έγκριση στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων απο τον Λ. Αυγενάκη.

Συγκεκριμένα, ακολουθώντας τις ρυθμίσεις του Υπουργείου Παιδείας, με προσκόμιση της βεβαίωσης («σχολική κάρτα») διενέργειας των αυτοδιαγνωστικών τεστ κορωνοϊού (self tests) δύο φορές την εβδομάδα, με την οποία οι μαθητές και οι μαθήτριες θα δικαιούνται να μετέχουν στις σχολικές διαδικασίες, να τους επιτραπεί παράλληλα να συμμετέχουν και σε προπονήσεις ομαδικών και ατομικών αθλημάτων !!Οι προπονήσεις, βέβαια, θα επιτρέπονται με την αυστηρότατη τήρηση όλων όσων επιπλέον προβλέπονται στα υγειονομικά πρωτόκολλα κάθε αθλήματος, όπως αυτά έχουν ήδη εγκριθεί.

Υπενθυμίζεται ότι ΗΔΗ έχουν υποβληθεί στην Επιτροπή Λοιμωξιολόγων τα αιτήματα επιστροφής σε προπονήσεις και για τις εξής κατηγορίες αθλημάτων:-Ποδόσφαιρο, στις ηλικιακές κατηγορίες Κ19 και Κ17 των ομάδων της Super League που εποπτεύονται και αυτές από την Super League.-Ποδόσφαιρο, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική γυναικών.-Μπάσκετ, στις κατηγορίες Β’ και Γ’ εθνική ανδρών.-Βόλεϊ, στην κατηγορία Β’ εθνική (Pre League) ανδρών και γυναικών.

Erasitexniko Chalkidikis

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: