Νέο τραγούδι, νέο videoclip Πάνος Παπαϊωάννου – Σαν τη Χαλκιδική Δεν Έχει

Ο Μάιος φεύγει… το καλοκαίρι έρχεται και ο Πάνος Παπαϊωάννου με τον Κώστας Καλδάρας, το υποδέχονται με ένα άκρως καλοκαιρινό τραγούδι, το οποίο αναφέρεται στη ξεχωριστή ομορφιά της Χαλκιδικής και στη μοναδικότητά της.

Ένας ύμνος στη χαρά, στον έρωτα και στη ξεγνοιασιά, που τόσο έχουμε ανάγκη.

Όλη η Ελλάδα είναι ένα τραγούδι, είναι ένας τόπος που του περισσεύει ο ήλιος, η θάλασσα, οι όμορφες παραλίες, αλλά…. «Σαν τη Χαλκιδική δεν έχει»! Στην παρέα τους, πολλοί και αγαπημένοι από τα ίδια μέρη: Κώστας Καλδάρας | Νεφέλη Καλδάρα | | Δημήτρης Ζερβουδάκης | Stathis Pahidis | Tatiana Sergiadi και Γιάννης Σερβετάς

Κυκλοφορία και πρεμιέρα στο επίσημο κανάλι YouTube της Formiggart, σήμερα Παρασκευή 28 Μαϊου

Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Αμμουλιανή Χαλκιδικής από τις 15 έως τις 17 Μαΐου 2021 και συμμετείχαν οι φίλοι: Αφροδίτη Αναστασιάδη, Κώστας Βουτσάς, Μαρία Δεμερτζόγλου, Κώστας και Εύη Δούμα, κυρά-Ελένη, Κώστας Ζερβούλης, Ελένη, Νεφέλη, Ιοκάστη και Μαίρη Καλδάρα, Χρήστος Μπαρμπαγιανίδης, Δήμητρα Ροδοκαλάκη, Μαρία Ροδοκαλάκη, Εριέτα Τσακνή, Γιώργος Τσεμιτσίδης, Δήμητρα Τυριτίδου και η κομπανία «Ανφάν Γκατέλικα Αμμουλιανής», Σπύρος Αβδημιώτης, Λογοθέτης Αβδημιώτης, Σπύρος Σπυρόπουλος.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: