Οπου φύγει φύγει οι Θεσσαλονικείς -Ουρές από νωρίς προς Χαλκιδική

Κατά εκατοντάδες φεύγουν με τα οχήματά τους από το κλεινόν άστυ οι Θεσσαλονικείς και εξοπλισμένοι με υπομονή, κινούνται με κατεύθυνση στο νομό Χαλκιδικής.

Προκειμένου να πάρουν «ανάσες» δροσιάς σε κάποια από τις πολυάριθμες παραλίες του. Στο πλαίσιο αυτό, με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα τόσο στην περιφερειακή οδό, όσο και στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Μουδανίων

Σημειωτόν κινούνται τα οχήματα από τον κόμβο Πανοράματος και τον Κ12 της περιφερειακής οδού με τη Μουδανιών, όπως και χθες το βράδυ, στο ρεύμα εξόδου από την πόλη, με τις χαμηλές ταχύτητες να συνεχίζονται μέχρι τον κόμβο Ρυσίου. Αυξημένη καταγράφεται η κίνηση των οχημάτων και στη λεωφόρο Γεωργικής Σχολής, στο ρεύμα προς ανατολικά και κυρίως μέχρι τη διασταύρωση του αεροδρομίου «Μακεδονία». Χωρίς σημαντικές καθυστερήσεις κινούνται τα οχήματα στην ανηφόρα της Καρδίας.

Σε ό,τι αφορά το οδικό δίκτυο της Χαλκιδικής, καθυστερήσεις και χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται στο «ορφανό» χιλιόμετρο της Ποτίδαιας, στη διασταύρωση της Γερακινής και στο φανάρι της Νικήτης.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: