Ο Καιρός το Σαββατοκύριακο στην Χαλκιδική

Καλοκαιρία θα επικρατήσει το σαββατοκύριακο στην χαλκιδική.

Στα ορεινά τμήματα του νομού το μεσημέρι και το απόγευμα θα συννεφιάζει ενώ η πιθανότητα πρόσκαιρης μπόρας σε αυτά τα τμήματα είναι πολύ μικρή.

Oι άνεμοι θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις και θα φτάνουν τα 4 με 5 μποφώρ κυρίως στην ανατολική και νότια χαλκιδική.

Αυτό το γεγονός θα κάνει την αίσθηση της ζέστης πιό ανεκτή σε αυτά τα τμήματα αφού θα πιάνουμε και τους 30 βαθμούς μέγιστη θερμοκρασία τα μεσημέρια.

Αύριο Παρασκευή και πάλι το μεσημέρι υπάρχει πιθανότητα για τοπικά φαινόμενα στην ορεινή δυτική χαλκιδική .η θερμοκρασία της θάλασσας είναι πλέον στους 28 με 29 βαθμούς στην επιφάνεια ενώ το πρωι η θερμοκρασία είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Με βάση λοιπόν τους ανέμους που αναμένονται τον λιγότερο κυμματισμό θα έχουν όλες οι δυτικές ακτές της σιθωνίας αλλά και της κασσάνδρας.

Στον Πολύγυρο ο καιρός θα είναι καλός με νεφώσεις κυρίως αύριο παρασκευή όπου δεν αποκλείεται πρόσκαιρη μπόρα το μεσημέρι.

Η θερμοκρασία εδώ το Σαββατοκύριακο δεν θα ξεπερνάει το μεσημέρι τους 28 βαθμούς.

Η εβδομάδα που έρχεται θα χαρακτηρίζεται από ζεστό καιρό και μάλιστα την τρίτη και την Τετάρτη θα έχουμε και πάλι υψηλές θερμοκρασίες με συνδιασμό υγρασίας .

Μετεωρολογικός Σταθμός Νέων Μουδανιών Χαλκιδικής

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: