Ορκίστηκε Δημοτική σύμβουλος η Μαρία Μπεχλιβανακη

Σήμερα Πέμπτη 7/10/2021 στο δημαρχείο Πολυγύρου ορκίστηκε δημοτική σύμβουλος η Μαρία Μπεχλιβανακη

Η Μαρία μία από τους πρωτεργάτες της Συνεργασίας πολιτών Δήμου Πολυγύρου ορίστηκε δημοτική σύμβουλος σε αντικατάσταση του παραιτηθέντος Βασίλη Λαφαζάνη.

Την καλωσορίζουμε στο Δημοτικό συμβούλιο και στην ομάδα της Συνεργασίας πολιτών γνωρίζοντας ότι θα ανταποκριθεί επάξια στο ρόλο της και θα προσφέρει σημαντικό έργο στο Δήμο και στην παράταξή μας. Την Μαρία Μπεχλιβανακη όρκισε ο Δήμαρχος Αστέριος Ζωγράφος παρουσία της προέδρου του Δημοτικού συμβουλίου Μαρίας Σαράντη του απελθώντα δημοτικού συμβούλου Βασίλη Λαφαζάνη και του επικεφαλής της συνεργασίας πολιτών Δημήτρη Κυργιαφίνη.

Η Συνεργασία πολιτών, είναι όπως το έχουμε δηλώσει κατ επανάληψη, μια συλλογικότητα ενεργών πολιτών ανοιχτή, στην οποία συνυπαρχουμε άνθρωποι που αγαπάμε τον τόπο μας και συμμετέχουμε στις δράσεις της από όποια θέση βρεθούμε, δίνοντας χώρο και ρόλο σ’όποιον έχει ειλικρινή διάθεση για συμμετοχή και συμβολή στο έργο της, πάνω από προσωπικές φιλοδοξίες και επιδιώξεις.

Η Μαρία πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις, είναι άνθρωπος της προσφοράς, ακούραστη και με νοοτροπία συλλογική, που θα αναπληρώσει επάξια τον Βασίλη Λαφαζάνη που ενστερνίζεται τις ίδιες αρχές και ευαισθησίες.

Της ευχόμαστε λοιπόν όλοι οι δημοτικοί σύμβουλοι και τα μέλη της Συνεργασίας πολιτών Δήμου Πολυγύρου

Σιδερένια και αποδοτική!

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: