Στα δύσκολα και η ΔΕΥΑΒ κινείται άμεσα και είναι ΜΠΡΟΣΤΑ…

Εξ’ αιτίας της θεομηνίας την Παρασκευή 15/10/2021 σε πολλούς οικισμούς είχαμε βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης με αποτέλεσμα να μείνουν και χωρίς νερό.

Άμεσα από νωρίς το πρωί το Σάββατο 16/10/2021 τα συνεργεία αποκατάστασης βλαβών ύδρευσης της Δ.Ε.Υ.Α.Β. επιχειρούν διάσπαρτα σε όλο τον Δήμο Βόλβης .

Βλάβη ύδρευσης προέκυψε στον Σταυρό όπου έσπασε και παρασύρθηκε αγωγός ύδρευσης διατομής Φ90 .

Επίσης βλάβες προέκυψαν στα Βρασνά πλησίον των κοιμητηρίων και στην κάβα Κουτούπα σε αγωγό Φ63.

Στην Ασπροβάλτα, στην περιοχή Παλιά Ασπροβάλτα σε αγωγό Φ63 , στην περιοχή Καλένδες σε αγωγό Φ90 , στην περιοχή Αμφιθέα παρασύρθηκε αγωγός Φ63 και Φ140.

Στα Στεφανινά έσπασε ο αγωγός πλήρωσης της δεξαμενής Φ160.

Στην Λευκούδα έσπασε και παρασύρθηκε αγωγός Φ63.

Στον Ξηροπόταμο παρασύρθηκε αγωγός Φ90 και ο καταρράκτης πλήρωσης των βυτίων .

Στην Νεα Απολλωνία στην περιοχή Αλτσάλι παρασύρθηκε ο αγωγός πλήρωσης της υπερυψωμένης δεξαμενής, επίσης βλάβη προέκυψε στο δίκτυο των Λουτρών της Νέας Απολλωνίας.

Στον Νικομηδινό έσπασε ο κεντρικός αγωγός πλήρωσης της δεξαμενής του οικισμού.

Πέρα από τις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης, προέκυψαν προβλήματα και με το δίκτυο της ΔΕΔΔΗΕ προς στα αντλιοστάσια στην Λίμνη, στην Ασπροβάλτα στην περιοχή της Σεραΐκής Ακτής και στην Λευκούδα.

Οι περισσότερες βλάβες των δικτύων ύδρευσης αποκαταστάθηκαν από τα συνεργεία της ΔΕΥΑΒ και συνεχίζουμε.

Ζητούμε την κατανόησή σας και ευχαριστούμε για την υπομονή σας, καθώς και για την βοήθεια σας στις αποκαταστάσεις των βλαβών.

Για την άμεση ανταπόκριση και την κινητοποίηση ώστε να εξασφαλιστεί η παροχή νερού σε όλους τους οικισμούς, ευχαριστώ θερμά τους εργαζόμενους στα συνεργεία της ΔΕΥΑΒ και τους ιδιώτες συνεργάτες της, καθώς και τον Πρόεδρο και το ΔΣ της ΔΕΥΑΒ.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: