Επίσκεψη Ανδρέα Λοβέρδου στον Δήμο Νέας Προποντίδας
Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στον Δήμο Νέας Προποντίδας ο Ανδρέας Λοβέρδος -υποψήφιος για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, χθες Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2021.Τον κ. Λοβέρδο υποδέχθηκε ο Δήμαρχος Νέας Προποντίδας κ. Μανώλης Καρράς, παρουσία στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης τέθηκαν θέματα που απασχολούν τον Δήμο Νέας Προποντίδας. Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε σε έργα τα οποία θα ωφελούσαν ιδιαίτερα τον Δήμο Νέας Προποντίδας, όπως η επέκταση του Προαστιακού Θεσσαλονίκης- Μουδανιών, η αντιμετώπιση του προβλήματος της υδροδότησης του Δήμου Νέας Προποντίδας και η επέκταση του Λιμένα Νέων Μουδανιών.







To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


