Αγέλη σκύλων επιτέθηκε σε μαθήτρια στη Νικήτη

Πολλές είναι οι καταγγελίες πως στη Νικήτη Χαλκιδικής κυκλοφορούν πολυπληθείς αγέλες μεγαλόσωμων αδέσποτων σκύλων.

Οι επιθέσεις είναι συνεχείς με αποτέλεσμα  οι άνθρωποι να φοβούνται να κυκλοφορήσουν ακόμα και στις γειτονιές τους.

Πριν από μερικές ημέρες, μία γυναίκα, που πήγαινε στη δουλειά της το πρωί στις 7:00 σε ένα κεντρικό σημείο της Νικήτης αλλά και λίγες ημέρες αργότερα, ένα 14χρονο κοριτσάκι, που κυκλοφορούσε μόνο του δέχτηκαν επίθεση από σκυλιά και αναγκάστηκαν να μεταβούν στο νοσοκομείο.

Ο Δήμος από την πλευρά του τονίζει πως έχει κάνει ό,τι έπρεπε να κάνει, έχει αναλάβει τις ευθύνες του αλλά το πρόβλημα δημιουργείται επειδή οι τουρίστες το καλοκαίρι αφήνουν εκεί τα σκυλιά τους, οπότε ο πληθυσμός των αδέσποτων συνεχώς μεγαλώνει.

Aκολουθήστε μας στο Google News!


To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.


Απάντηση