” Ημέρες Καριέρας 2022 – Εύρεση Εργασίας “

H Αξιοποίηση Τουριστικών Ακινήτων Δήμου Αριστοτέλη (ΑΞ.Τ.Α.Δ.Α. Δ.ΑΕ) σε συνεργασία με το Δήμο Αριστοτέλη, διοργανώνουν τις ” Ημέρες Καριέρας 2022 – Εύρεση Εργασίας “, αντιλαμβανόμενοι πλήρως τις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας για εργασία αλλά και τη στελέχωση των εταιριών και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή από κατοίκους του Δήμου.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022 στο Κέντρο Πολιτισμού Ιερισσού , από τις 10:00 έως 15:00, με την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων και των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας ενάντια στον Covid-19 που θα ισχύουν την περίοδο εκείνη.

Σας προσκαλούμε λοιπόν, να συμμετέχετε σε αυτήν την πρωτοβουλία με την υποβολή των ανοιχτών θέσεων εργασίας που έχετε ή σκοπεύετε να ανοίξετε στο προσεχές μέλλον στην επιχείρησή σας καθώς και με τη γενικότερη παρουσία σας, στις ” Ημέρες Καριέρας 2022 – Εύρεση Εργασίας “, του Δήμου Αριστοτέλη.

Για τις Επιχειρήσεις:

Παρακαλούμε να μας αποστείλετε συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής της επιχείρησης σας, με τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στο email: axtada@dimosaristoteli.gr ή στο fax: 23770 21132 μέχρι την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022, προκειμένου να οργανωθούν καλύτερα τα ραντεβού των συνεντεύξεων των ενδιαφερόμενων.

Απάντηση