Διακοπή ρεύματος σε περιοχές της Χαλκιδικής

Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, την Κυριακή 13-3-2022, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος
✔Στη Ν. Καλλικράτεια
Από τις 08:00 έως τις 14:00: Η οδός Οσίας Παρασκευής (από Βενζινάδικο Μπομπότα, δημοτικό σχολείο, κεντρική πλατεία) και οι παράπλευροι οδοί: Παρναβέλη, Σωτ. Μελά, Κ. Μιχαήλου, Κορδόμπεη, Γαγαλη, Κοτάκου, Αμπατζόγλου, Πιτσούλη, Αυγερίδου (περιοχή γηπέδου, Γυμνασίου, Κοιμητηρίων).
Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω.
Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.Σύμφωνα με ενημέρωση του ΔΕΔΔΗΕ, τη Δευτέρα 14-3-2022, θα πραγματοποιηθεί διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος:Από τις 08:00 έως τις 11:00 στον Άγιο Μάμα (από πεδίο βολής και όλη η παραλία από τη μεριά του Τορωναίου κόλπου, καθώς και η η παραλία της Ν. Ποτίδαιας (μέχρι και το Βενζινάδικο SHELL, υλικά οικοδομών Τσάκωνα).Η διακοπή θα γίνει μόνο, αν οι καιρικές συνθήκες είναι κατάλληλες, ώστε να πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες εργασίες ενίσχυσης, βελτίωσης και συντήρησης των δικτύων. Εάν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από τον χρόνο λήξης που αναφέρεται παραπάνω.Επίσης, για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου, ακόμη κι αν βρίσκονται στο έδαφος, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να ελέγξουν, αν περιστρέφονται, όπως πριν.

Απάντηση