Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωρίων: Είχαμε την τιμή να μας επισκεφτούν μαθητές από την Σερβία

Είχαμε την τιμή να μας επισκεφτούν μαθητές από την Σερβία, από το λύκειο του kralievo forestry school, στα πλαίσια του προγράμματος Erasmus 2022!!


Η ξενάγηση τους ξεκίνησε με πρώτη στάση στη Δημοτική Ενότητα Ζερβοχωριων, κατόπιν επισκέφτηκαν το Πανεπιστημιακό Δάσος του Ταξιάρχη, όπου είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν απο κοντά τα φημισμένα έλατα του Ταξιάρχη και δέντρα της ελληνικής φύσης.


Επειτα, επισκέφτηκαν το Δασικό Μουσείο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου, όπου εκεί έγινε ξενάγηση από τον msc Δασοπόνο κ. Γιώργος Ρούντος της ελληνικής χλωρίδας και πανίδας της περιοχής του Χολομώντα.


Στην συνάντηση ήταν παρόν ο Αντιδήμαρχος Πρωτογενούς Τομέα και Αγροτουρισμού κ. Παπακωνσταντίνου Νικόλαος και ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Ζερβοχωρίων Χρήστος Κομπόγιαννος.


Η από κοινού δήλωση των Αντιδημάρχων έχει ως εξής..


Ο Δήμος Πολυγύρου με την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου μας Αστέριος Ζωγράφος θα προχωρήσει την προσπάθεια ανάδειξης του φυσικού καλούς του ορεινού όγκου του Χολομώντα, με στόχο την προσέγγιση ξένων επισκεπτών από όλο τον κόσμο, ενισχύοντας τον αγροτοτουρισμό της περιοχής μας..

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: