ΔΩΡΕΑΝ ΕΛΕΓΧΟΣ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΩΝ ENANTI SARS_COV_2 ΑΠΟ ΤΟ Κ.Υ. ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ
Το Κέντρο Υγείας Παλαιοχωρίου, ενημερώνει για μια δυνατότητα πολύ σημαντική για όποιον θέλει να βεβαιωθεί αν διατηρεί επαρκή αριθμό αντισωμάτων έναντι του κορωνοϊού (μετά από εμβολιασμό ή νόσηση) ή αν έχει υπάρξει φορέας του κορωνοϊού χωρίς να το έχει εκδηλώσει κάποιο σύμπτωμα (σε περίπτωση που δεν έχει πραγματοποιήσει το εμβόλιο).
Συγκεκριμένα, χάρη στη συμμετοχή του σε μελέτη του ΕΟΔΥ και του Μικροβιολογικού Τμήματος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, το Κ.Υ. Παλαιοχωρίου, έχει τη δυνατότητα πραγματοποίησης δωρεάν ελέγχου αντισωμάτων σε όλους τους πολίτες.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται το Κέντρο Υγείας για τη συγκεκριμένη εξέταση, μετά από ραντεβού στο τηλέφωνο 2372350000.

To ergoxalkidikis.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, καθώς αυτές εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη, σχολιαστή ή αρθρογράφο.






